Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

Panasonic 2012 preview - VT50, GT50, ST50

Georginek (144)|17.12.2013 16:36
Dekuji RoPo, ovladac zatim hrotit nebudu, chci si koupit LG G2, to umi posleze ovladat vsechny TV, takze ani nepotrebuju zadnou aplikaci. Ale muzu zkusit i tu aplikaci.

Je dost divny, kdyz je to od jednoho vyrobce, ze to nejde.........

Psal jsem na podporu Panasonicu a napsali ze kompatibilni klavesnice je Logitech K360 - o mysi se nezminili, ani o ovladaci, i kdyz jsem se na to vyslovne ptal - tak sem napsal znova. To je teda podpora.......

Mam to udelat podle toho navodu? Je tu nekdo kdo to osobne zkousel??????


DLNA server tedy je defakto software, ktery si nahraju na PC, jo??? tedy nektery z tech programu a proste to vyzkouset????

Mate s tim nekdo osobni zkusenost - prehravani, titulky atd???????

Moc dekuju
RoPo (6061)|17.12.2013 19:53
Dotekový ovladač je určen jen pro určité řady.

DLNA server je prostě software, který nainstaluješ třeba na PC. Nastavíš, co se má přes DLNA nasdílet. Povolíš firewall, pokud máš nějaký specifický firewall a můžeš pouštět.

Možnosti výběr titulků a audio stop záleží nejen na DLNA serveru (musí podporovat DLNA standard minimálně 1.5), ale také na schopnosti DLNA klienta v TV.
KamilPitt1 (1)|12.1.2014 19:41
Dobrý den jsem tady nový. Vlastním TX-P50VT50E už dlouho.
Chci se zeptat přestalo mi fungovat spojení přes wifi. Televize se nechce připojit k netu. Může to být starým softwarem?
Nebo televize popřípadě wifi. Dá se to nějak zjistit?
Omlouvám se za to jestli už to tu někde bylo.
hafush (169)|12.1.2014 20:29
Také se mi u 50st50 několikrát stalo,že tv přestala vidět všechny sítě pomohlo až úplné vypnutí a snad i vytažení ze zásuvky.
knedlikator (22)|15.1.2014 00:03
[QUOTE=KamilPitt1;479276]Dobrý den jsem tady nový. Vlastním TX-P50VT50E už dlouho.
Chci se zeptat přestalo mi fungovat spojení přes wifi. Televize se nechce připojit k netu. Může to být starým softwarem?
Nebo televize popřípadě wifi. Dá se to nějak zjistit?
Omlouvám se za to jestli už to tu někde bylo.[/QUOTE]

ahoj mam ten isty model a velmi dlho som sa s tymto problemom trapil, najskor mi odporucili na support linke reset do servisneho modu toto ale pomohlo len docasne a bol som tam kde predtym. Dokonca to bolo v servise kde mi vymenili celu dosku… problem sa vsak donekonecna opakoval a nakoniec som zistil ze je treba zmenit konfiguraciu routera pohrat sa s tym B/G N a malo by ti to slapat… daj vediet
edit: je to ale zvlastne pretoze u V20 ktoru mam dlhsie a je tam wireless adapter v usb konektore takyto problem nikdy nenastal
hafush (169)|15.1.2014 09:10
U mé 50st50 to zřejmě konfigurací routera nebylo,protože tv vždy po nějakém čase několika dní přestala vidět všechny dostupné wifi sítě v okolí. Vždy pomohlo tovární nastavení,ale pouze na čas. Ale kdo to má pořád znovu nastavovat, tak jsem zkoušel různě vypínat a někdy se podařilo. Ale zase na čas. Proto jsem natáhl kabel a tv propojil s routerem přez lan konektor.
knedlikator (22)|15.1.2014 10:52
hafush mne to robilo zrovna tak ako pises: po resete asi 2-3 dni to islo potom len nahodne a ani okolite siete sa nezobrazili - islo ma porazit z neustaleho ladenia - neskor som objavil prenos naladenych stanic prostrednictvom sd karty - teraz pouzivam dva routre jeden stary len na tv. To LAN pripojenie je asi najlepsie a su aj celkom rychle adaptery do 230v siete pokial je kabelaz problem islo mi vsak o princip TV bola nova a neslo to ako malo... mohli by to riesit v panasonicu... je to dost ignorovany a casty problem (vid zahranicne fora) aj ked servisna podpora je inak skvela.
hafush (169)|15.1.2014 11:05
Já jsem si myslel,že mám nějak vadný wifi modul a že ho časem (letos),než mě bude končit záruka nechám vyměnit.
Prostě se kousne a pomůže mu jen jeho tvrdý restart.
U ST50 je to opravdu jak wifi , tak BT modul řešen jako 2 krabičky nacvaklé zezadu jako periferie a jedním šroubkem zajištěny.
Ale jak píšeš,tak se asi jedná o globální problém. Tak nevím, jestli to má cenu řešit.
Georginek (144)|25.1.2014 21:08
Zdravim, tak jsem konecne procetl podruhe cele toto vlakno, ale stejne se mi nedostalo odpovedi na jednu vlastnost...A nejmene jeden clovek to videl taky a ptal se na to, nicmene odpoved mu nebyla poskytnuta :D

Takze jedna se o to, ze je to dost viditelne pouze pri fotbale a golfu ( zelena plocha ), a neni to viditelne treba pri zobrazeni jedne konkretni barvy......
Nejmene viditelne je to pri Dynamickem nastaveni a taky pri modu Profesional ( rezim EKO vypnuto ). Pri zapnutem EKO telka vice ztmavne a je to videt vice.

Vesmes jde o pruhy od zhora dolu, na nejakem miste uzke, nekdy siroke, nejsou v kuse od zhora dolu vsude. Vypada to asi jako kdyby kousek obrazovych bodu na urcitem miste melo proste svetlejsi barvu nez okoli..

Je to videt hlavne u fotbalu, hlavne pri horizontalnim posunu kamery ( ale da se to pozorovat i kdyz kamera stoji na miste ) ...... Vubec nevim, co by to melo bejt, mate nekdo nejake zkusenosti pripadne radu?????

Nejvic se to asi podoba ditheringu ( ale neni to ono ), pac body se nemeni.......

PRI prehravani BD snimku i klasickeho vysilani ,skoro vubec patrne ( hlavne nemam zadnej dalsi fotbal pro porovnani ), u BD sem to snad nevidel..... Bohuzel zatim nemam satelit, tak nemuzu porovnat jednotlive fotbaly na ruznych kanalech, zatim cucim pouze na CT4 a CT4HD......
Jestli to treba neni pouze SD obsahem a spatnou kvalitou HD vysilani CT4ky.......???

Protoze jsem velice narocny divak a PC grafik, vidim naprosto vsechny neduhy technonolgii, pac se na to vyslovene zameruji, tim padem byl pro me vyber TV utrpenim, ale zatim jsem spokojen az na tuto vadu/vlastnost......

Lze rict ze oproti ST ma GT vykonejsi elektroniku a IFC funguje o moc lip nez u ST.
SMART ficury u STcka jsou utrpenim, protoze jsou ohavne pomale. U GTcka je to o dost sviznejsi, oproti i7 ale trochu na jine urovni.... :D Obecne porovnavat prohlizec na TV a na PC nejde.

Tez bzuci, ne nejak extra ale bzuci ( hlavne u bile a nizke hlasitosti ). Bzuci vsechny, kdo rika ze ne, neslysi to. Mel sem v praci 8 kousku GTcka a bzucely vsechny :D
Je to asi tak, ze 90% lidi vubec neregistruje hucici ventilatory v PC......a me by z toho praskla hlava. Takze ANO, plasmy bzuci - ale da se to

Dale blikaji. Blikaji vsechny hlavne pri perifernim sledovani ci svetlych scenach. Ale kdyz se na to clovek nesoustredi, neni to videt. NEPOROVNAVAT v obchodech - tam blikaji opravdu hrozne moc.
Ja vidim blikani u CRTcek, i u LCD monitoru, a vidim i blikani zarivek ( kdyz se na to zamerim ) takze nejaky blikani Plasem uz me nerozhazi.....

Tez se da vypozorovat naprosto kazda neduha plasmove obrazovky.
Je videt dithering,
je videt line bleeding,
z blizka je videt sum bodu ale neni to nic, co by nejak extra kazilo sledovani.
Proste kazda technologie ma sva pro a proti.

Vypalovani se deje, ale je pouze docasne, zmizi to samo docela rychle. Stalo se mi to jen jednou, ze to bylo videt na 10 minut pruh od zhora dolu pri sledovani internetoveho radia prez SHOUTCAST tusim. Zobrazeno to bylo asi 30 minut.

No, snad nekdo poradi ohledne toho zobrzeni fotbalu :D

PS: Nejvic se to podoba tomu obrazku, ale pri cerne to videt neni.....
f51d72da_vbattach234883.jpeg
ace960 (394)|26.1.2014 11:22
Mam ST50 (50") a akurat vcera som chvilu pozeral golf na CT4 HD (Skylink) a nic take som nepozoroval (ale ani som to nehladal). Povazujem sa za mierne nad priemerne citliveho cloveka na obrazove artefakty. Na bezne pozeranie (vecer) pouzivam prevazne rezim kino (eko vypnute). Futbal nepozeram ale ked vidim obcas nejaky v spravach na beznych kanaloch zo zakladneho Skylinku alebo aj nieco dlhsie na CT4 HD tak mi nic neudrelo do oci.

Osobne sa mi kvalita obrazu CT4 HD zo satelitu celkom pozdava ale je to len subjektivny pocit. V kazdom pripade skusit to porovnat z inym zdrojom signalu (alebo iny kanal) je urcite dobry napad.
Erik Masters (121)|26.1.2014 22:29
@Georginek:
Ten panel ide pouzivanim cely do prdele.
Je to cele len otazka casu a narokov.Niekto s tymito srotmi nevydrzi ani prvych 500h,zatial co dalsi bude nad tym jojkat aj o 3 roky.
hypik (10)|27.1.2014 21:44
Georginek: O tom problemu s pruhama u fotbalu a golfu sem tu psal ja. Na jare minulyho roku jsme si koupili VT50 a obraz byl fantastickej, ale prvni zklamani prislo prave pri fotbalu, tech pruhu si neslo nevsimnout. Resp. asi jenom z myho pohledu, protoze zbytek rodiny je nevidel. Ale kdyz sem jim o nich rekl a ukazal jim je, tak na me byli nastvani, protoze od ty doby je videli taky a stvaly je stejne jako me... Nicmene asi pro tebe nemam moc dobrou zpravu. Po konzultaci s prodejcem jsme se obratili na technika panasoniku s reklamaci... Televizi si odvezl a jeho prvni stanovisko bylo, ze to na reklamaci neni. Uz ani nevim proc, ale po par hodinach zavolal znova a rekl, ze to teda pujde vyreklamovat. Takze krasny VTcko sme uz nevideli a meli jsme moznost si u prodejce vzit zpatky penize nebo jinou telku. Tou dobou uz zadny VT50 nemeli, tak sme si vzali GT60 (jeste s priplatkem 2500!!!)... Nicmene az na trochu hezci desing VTcka jsou ty televize uplne srovnatelny, takze od ty doby naprosta spokojenost...
Georginek (144)|28.1.2014 22:35
Jo, cetl jsem to, ze si o tom psal.... Zkus najit ten papir a zjistit o co tam slo...... abych se k tomu pripadne mohl vyjadrit a prokonzultovat s tim technikem.

Na avforu sem cetl, ze prej je to normalni vlastnost.....50kove rady......
hypik (10)|29.1.2014 14:30
No a to je prave ono, neni to VLASTNOST televize, ale je to CHYBA televize. Sice v rade 50 je to udajne celkem bezna CHYBA, ale rozhodne to neni VLASTNOST. Coz nakonec technik uznal, ikdyz prvotne to taky svadel na VLASTNOST... Zkus si to na googlu dat obrazky a zadan BANDING, podle me je to presne ono... Jinak papir s popsanou zavadou muzu zkusit sehnat, ale ta telka byla nejak kupovana na firmu jako odmena, tak nevim, jestli to mame doma, zkusim zjistit... :) Mozna bych i mohl dat kontakt na toho technika, co to nakonec uznal, pokud teda jsi z Prahy nebo strednich Cech. Ale nevim teda, jak ten technik funguje, dali nam na nej kontakt v obchodu, kde jsme telku kupovali (Panashop v Ricanech), tak nevim, jestli funguje jako technik na volny noze a je mu jedno odkud telka je a nebo je nasmlouvanej jen pro nejaky obchody... Telku si totiz odvezl a vsechno pak uz resil sam s Panasonikem i s Panashopem...
Plutotype (717)|29.1.2014 22:09
DSE - Dirty Screen Effect - Efekt špinavej obrazovky.


U plaziem je to, čo si postol jednoznačne chyba panelu. Vrátiť alebo reklamovať v dvojročnej záručnej dobe. Nech ti dajú VT60 namiesto toho. :-)
hafush (169)|29.1.2014 22:54
Myslíš jako ty světlejší fleky?
Nevím na co se v tom videu mám soustředit?
Něco takového mám možná taky. Není to jen dočasné různě unavený plochy, které si jedoucím pruhem zase zregenerují?
Georginek (144)|29.1.2014 23:01
Prave, ze na celistve plose to neni videt. Chtelo by to mozna zkusit stahnout nejake testovaci video, jako postoval Plutotype.
Jinak jsem vyhledaval DSE, ale tam sou vyslovene pruhy, to ja skoro nevidim. Nemuzu rict, ze pruhy jsou od zhora dolu, spis takove fleky, no. Projel jsem dost for a hodne lidi tam o tom pise...... :D Jak u LG, tak Samsungu, tak Phillipsu...... Otazka je, jestli se mi to chce reklamovat :D

Do leta bych si chtel poridit satelit a samozrejme HD sport, tak jsem zvedavej, jak bude fotbal vypadat tam. Pripadne to muzu reklamovat potom, kdyz to bude videt hodne a vymenit za GT60 :D Ale fakt je ten, ze kdyz vypnu EKO a obraz je normalni ( ne tk vyblitej a tmavej ), tak to neni videt vubec.
Ve filmech BD a DVD prehravanych z BD prehravace sem si toho nevsimnul nikdy......

Projizdel jsem spousta fotek na googlu s bandingem a to je teda des a hruza. To jsem na tom celkem dobre :D

To Hypik: Budu rad, kdyz ten papir najdes. BTW pridal jsem si te do ICQ

To Hafush: On mysli ty vsechny fleky. Hlavne ty tmavy....je to jako takova mapa. Je to lip videt az si to video budes poustet, vic naklonit monitor, nebo koukat odspoda :D
hypik (10)|30.1.2014 18:31
Tak zadnej papir s popsanou zavadou bohuzel nemame. Technik si televizi odvezl a od ty doby jsme ho uz nevideli. Jen kontaktoval obchod, kde domluvil, ze si muzeme vzit jinou...:) Jinak to samotny prokazani tyhle vady je celkem problematicky. Tim, jak je to videt jen u pohybu je to celkem tezky. Nicmene podarilo se mi to udelat aspon trosku viditelny u cely zeleny plochy (trosku tmavsi zelena), pricemz jsem to jeste doladoval ruznejma nastavenima obrazu tak, aby to bylo videt co nejvic. Sice to porad nebylo zdaleka tak viditelny jako pri tom pohybu u fotbalu, ale malicko to videt bylo... Jo a je to mnohem vic videtelny ve tme, nez pri dennim svetle... A co se tyka toho fotbalu v HD, co tu zminujes, tak pri nem je to videtelny jeste vic, nez pri normalnim SD...
strog11 (23)|11.2.2014 16:05
Zdravim. Po dlhsej dobe pouzivania VT50 ma napadlo vyskusat DLNA. Pouzivam aj multimedialne centrum, ale keby to fungovalo ako ma, tak MC odpojim. Na DLNA pouzivam program -Serviio nainstalovany na NASku synology. Mam zatial iba jednu otazku. Ide nastavit THX cinema mod, ked som v Media centre (DLNA) ? Dakujem.
Georginek (144)|13.2.2014 16:33
Zdravim Vas panove, rad bych se zeptal na malickost ohledne DLNA, nechtel jsem zakladat novej topic, nejspis to i patri sem......

Zatim jsem zkousel pouze Twonky a funguje to dobre, prehraje to vsechno, dokonce 3D ripBD, titulky taky jdou - i kdyz jsou pokazdy jiny, ale chci se zeptat na malickost. Nektera mkv se mi sekaji. Jde o velky sek, spis zaskub kazde 4 vteriny. Nemam neco spatne nastavenyho????

Ohledne titilku, da se nejak krome kodovani a znaky ( na coz jsem prisel ) nastavit i velikost pisma a pozici titulku? Mam GT50
strog11 (23)|13.2.2014 16:53
Ja pouzivam DLNA server Serviio, ktory bezi na NASku Synology DS213. Stretavam sa aj ja so sekanim. Transkodovanie mam vypnute, lebo TV sama podporuje dost formatov. Sekanie som zistil zatial u 2 mkv z testovanych cca 15 - 20. Dovod preco tak tomu je som zatial nezistil. Ako si pisal, tak to su seky cca 4 aj viacej sekund. Skusal som na NASku 2 DLNA serv. Jeden priamo od Synology, ale tam mi nefungovali externe titulky. Ale tam sa to sekalo u tych dvoch filmov tak isto. Farbu, polohu, velkost titulkov tiez neviem menit. Ide na GT50 THX cinema mod zapnut pri media centre (DLNA) ?
RoPo (6061)|13.2.2014 17:26
[QUOTE=strog11;482052]Zdravim. Po dlhsej dobe pouzivania VT50 ma napadlo vyskusat DLNA. Pouzivam aj multimedialne centrum, ale keby to fungovalo ako ma, tak MC odpojim. Na DLNA pouzivam program -Serviio nainstalovany na NASku synology. Mam zatial iba jednu otazku. Ide nastavit THX cinema mod, ked som v Media centre (DLNA) ? Dakujem.[/QUOTE]


Mám jiný model Paňáce, ale i pro sledování ze "vstupu Media Server" (tedy zde DLNA) lze nastavit individuální nastavní obrazu. Používám Twnoky Media Server na Zyxelu NSA325.
strog11 (23)|13.2.2014 17:35
Keby mi to islo nastavit, tak sa nepytam. Ale len mozno robim nieco zle. Dam Viera Tools - media server. A ked som v MS a dam zmenit typ zobrazenia tak mam v ponuke len: Dynamicky, Normalne, Kino, Profesionalny 1 a 2.
Georginek (144)|13.2.2014 17:46
THX tam asi nebude, taky ho tam nemam....

Prosimte k tem titulkum, je potreba je mit nejak specialne nastavene? Koncovky srt nebo txt, nejake kodovani? Na PC pouzivam MPHC, ten veme uplne vsechno, ale treba u serialu nekterou epizodu precte title normalne a u nektere to dela, jako kdyby tam nebyly.

Muze mi nekdo poradit jak na title? Mozna asi teda zkusim Serviio....
strog11 (23)|13.2.2014 18:13
Ja som sa zatial nestretol s problemom. Su podporovane titulky v kontajneri aj externe. Serviio podpora titulkov: http://www.serviio.org/index.php?option=com_content&view=article&id=33
Georginek (144)|13.2.2014 19:01
Dobra a zkousel si i jiny DLNA server (y ), nebo jen Serviio?

A jake pouzivas kodovani pro titulky???
strog11 (23)|13.2.2014 20:04
Ako som uz pisal. Skusal som priamo od synology "medialny server" a potom Serviio. Serviio mi vyhovuje, tak som dalsie neskusal. V Serviio je pri titulkoch nastavene UTF-8. A v TV si musim v nastaveni prepnut na Str. Europa (CP-1250).
Georginek (144)|13.2.2014 20:16
Takze teda je nutne nenechat default nastaveni, ale nastavit titulky dle tohoto obrazku? Nejsem ted u TV, tak to nemuzu zkusit :D

Nebot v zakladnim nastaveni je zafajfkovane pouze Enable subtitles....
strog11 (23)|13.2.2014 21:10
V okne "preferred language" nemam nic a nemam zaskrtnute policko burned in subtitles, iba prve dve. A celkovo mam transkodovanie vypnute.
Georginek (144)|14.2.2014 18:31
[QUOTE=strog11;482243]V okne "preferred language" nemam nic a nemam zaskrtnute policko burned in subtitles, iba prve dve. A celkovo mam transkodovanie vypnute.[/QUOTE]

OK, no zkusim ruzna nastaveni a uvidim, ktere je lepsi. Transkodovani je k cemu? Jako default je tam zapnuty sem koukal...
strog11 (23)|14.2.2014 18:47
Transkodovanie sluzi na zmenu formatu zvuku, videa...Napr. ked ti TV nepodporuje DTS a mkv ma zvukovu stopu v DTS tak ti nepojde zvuk. DLNA program transkoduje DTS napr. do AC3 a potom ti uz zvuk pojde. Ohladne upravy titulkov - font, velkost... som nasiel iba jednu moznost. A to srt. titulky prekonvertovat do ass. formatu. - http://o.titulkovani.cz/index.php?blog=advanced-substation-alpha-ass-ssa
Georginek (144)|21.2.2014 16:06
Bohuzel jsem na to jeste nemel cas, ale co jsem narychlo tak zkousel, tak jich slape opravdu hodne ( prez Seervio ), ale nektere jsou ciste, a nektere problikavaji, jakoby je videt skrz ne. Velikost a poloha mi celkem nevadi ( to se stejne asi nebude dat menit ), ale to problikavani, kdyz je za titulkama pohyb, pismo se ztraci, nemate s tim nekdo zkusenost?????
strog11 (23)|21.2.2014 16:47
S preblikavanim som sa nestretol. Jedine co som si vsimol je, ze sa meni velkost pisma. Pri jednom filme je pismo pekne velke a pri druhom je mensie. Neviem co to ovplyvnuje, asi rozlisenie filmu.
Georginek (144)|23.2.2014 18:27
Kdyz je zapnuty FrameCreation tak problikavaji - dneska sem na to prisel :D

Zatim si hraju se Serviiem, ale mam v planu jeste zkusit Mezzmo, prej je nejlepsi ze vsech. Twonky bylo nehorazny :D
sanchez13 (1071)|23.2.2014 19:37
Odporucam este odskusat Plex media server https://plex.tv/
Skusal som vsetky mozne a plex sa mi momentalne zda najlepsi..
Na com ti bezi ten DLNA server? PC, alebo NAS ?
Georginek (144)|24.2.2014 18:15
NA PC a jede to prez Asus RT-N65U, proc? Mas nejaky napad?
sanchez13 (1071)|24.2.2014 19:08
V tom pripade by nemal byt problem otestovat akykolvek DLNA server :-)
Otazka bola koli tomu, ze napr Plex na niektorych NAS-och (hlavne tych lacnejsich) nerozbehnes, resp ak aj rozbehnes, nemusi to stihat.
PC by ale nemalo mat problem...
Kobymx5 (28)|15.3.2014 19:16
Zdravím, mám problém s youtubem na ST50... Zničehož nic přestala aplikace yt fungovat, resp. najede to do menu, mužu vyhledávat atd, ale jediný video nejde přehrát, chybí celkově ty náhledy v těch oknech - jsou jenom černé... Nevíte co to je? Tovární nastavení tv jsem zkoušel.. Je to na reklamaci třeba? :)
RoPo (6061)|15.3.2014 20:36
Ve Vieracastu YT u mě normálně funguje. Jsem přihlášen ke svému účtu na YT a mám tam svoje odběry a vše funguje tak jak má.
Kobymx5 (28)|15.3.2014 21:18
Tak to nechápu co je u mě za problém... Já se přihlásim taky, ale nic nepustím. Vidim jakoby svoje videa, historii, ale jen názvy videí dole. Jinak černé čtverečky, po rozkliknutí černá přes celou obrazovku bez timecodu... :(
strapping (72)|29.5.2014 20:03
Nevíte někdo jak se u P50ST50 nastaví "custome picture mode"?

Mám tam jen pouze 5 přednastavených: Dynamický, Normální, Kino, Kino režim, Hry.

Ale vlastní nastavení které by umožnilo rozšíření kontrastu na +100 tam nikde není.

http://www.reviews.plasmatvbuyingguide.com/panasonic-plasma-tv/panasonic-st50-picturesettings
prsut (10)|9.7.2014 07:33
Novy FW pre GT50 -
http://panasonic.jp/support/global/cs/tv/download/fw/europe/down_eu13.html

"Improvement of network functions."

ja som spozoroval , ze ECO mode a pixel orbiter sa da nastavit pre kazdy obrazovy rezim zvlast
RoPo (6061)|9.7.2014 08:14
ECO a pixel orbiter u mě šlo nastavit pro každý režim zvlášť již dříve (65ST50).

Tady je FW pro ostatní řady série 50 TV.
lafore (73)|9.7.2014 15:20
Vsak tv si ho stiahne sama nie?
sonson (34)|9.7.2014 19:43
Všiml si někdo co se změnilo ve ver.1.267
Čochtan2 (3)|21.7.2014 17:13
Panasonic TX-P42GT50 - spotřeba za rok / 4-6 hod. provoz ( někdy i 10 hod. ) - den / úsporný režim - 137 kWh ( při vypnutí přes noc ze sítě ), bez jediné závady .
Elessar (18)|7.9.2014 21:27
Mám 50ST a chcem použiť staršiu kvalitnú hifi súpravu.TV má out len optiku a zosilnovać len vstup 2x CINCH takže potrebujem DAC prevodník.V manuáli TV je napísané že sa dá nastaviť out automaticky a pcm.Automaticky je dolby a dts a pcm je ako klasické stereo?Potrebujem to vedieť aby som vedel aký mám kúpiť DAC či staćí dekodovanie dolby a sterea digital na analog stereo alebo len digital stereo na analog stereo,ďakujem.A konkrétne jeden z týchto modelov
http://www.avcenter.cz/avcenter/eshop/46-1-Audio-konvertory-DAC-DDC/270-2-DAC-s-OPT-COAX-vstupem/5/2758-Miniaturni-DAC-FiiO-D03K-TAISHAN
http://www.avcenter.cz/avcenter/eshop/46-1-Audio-konvertory-DAC-DDC/270-2-DAC-s-OPT-COAX-vstupem/5/3454-Miniaturni-DAC-FiiO-D07-vicekanalovy-zvuk-COAX-kabel
http://www.avcenter.cz/avcenter/eshop/46-1-Audio-konvertory-DAC-DDC/270-2-DAC-s-OPT-COAX-vstupem/5/3988-DAC-Oehlbach-6064
pavelz (74)|8.9.2014 07:34
K televizi je už pribaleny převodník HDMI-SCART, tak to můžeš připojit přes něj
Elessar (18)|8.9.2014 07:55
Môj zosilňovač hifi nemá SCART
ace960 (394)|8.9.2014 08:46
Mam ST50 a nemam tam HDMI-SCART ako pise pavelz. Mam prilozenu redukciu analogoveho vystupu na SCART - pozri napr. tu: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] (radsej priamy kabel).