Propojení lg dvd přehrávač a panasonic dvd rekorder
Zdravím vás a zaroveń potřebují radu. Vlastním tv plazmu panasonic TH-42PV60E, dvd rekorder panasonic DMR-E55 a dvd přehrávač LG DVX298H. Problém je ten, že chci propojit dvd př. a dvd rekr. mezi sebou tak abych mohl s LG na PANASONIC nahrávat. Zkoušel jsem to všemi spúsoby ale pořád né a né.Jen musím podotknout že mám ještě zapojen DVB-C. Tady je postup jaký jsem volil zapojení. TV PLASMA(HDMI) LG-LG(scart)rekorder PANASONIC-PANASONICrekorder TV PLASMA (scart). Je i zapojen DVB-C ale ten je zapojen samostatně přes HDMI. Když zapnu LG, tak to jede na HDMI1, když DVB-C tak jedu na HDMI2, a když PANASONIS rekorder tak jedu na AV3. Prostě dvd rekorder nemůže najít lgaby s něho nahrával. Tak pokud se v tom někdo vyznáte, tak prosím poraďte. Jinak pokud to pomůže, tak PLASMAdisponuje AV1,AV2,AV3,AV4,HDMI1,HDMI2. Dík za jakou koliv radu.
Ten LG prehravac musis mat zapojeny do VSTUPU (IN) na rek. Panasonic.
EDIT: co pozeram stiahnute manualy, aby som zistil, ze ake vstupy a vystupy obsahuje LG a rek.Pan., tak z LG prehr. mas okrem HDMI aj kompozitny vystup (zlty video - cerveny, biely audio). Takze na nahravanie z LG pouzi AV kabel - z LG OUT do IN na rek.Pan....na rek. vyberes potom ten vstup, ked budes chciet pouzit dvd prehravac ako zdroj na nahravanie.
EDIT: co pozeram stiahnute manualy, aby som zistil, ze ake vstupy a vystupy obsahuje LG a rek.Pan., tak z LG prehr. mas okrem HDMI aj kompozitny vystup (zlty video - cerveny, biely audio). Takze na nahravanie z LG pouzi AV kabel - z LG OUT do IN na rek.Pan....na rek. vyberes potom ten vstup, ked budes chciet pouzit dvd prehravac ako zdroj na nahravanie.
staci uplne jak to mas zapojene - akorat v prehravaci musis v menu navolit prislusny vystup - ted mas hdmi do tv - kdyz budes chtit nahravat z prehravace lg na rekorder panasonic tak v lg prehravaci jenom prepni vystup prehravace na scart - obraz pujde do rekorderu a kdyz budes chtit sledovat obraz z prehravace na tv tak opet prepnes vystup na hdmi - myslim ale ze vetsina original dvd ti nahrat nepujde protoze jsou chranena - musel bys odstranit ochranu ale to uz by z tebe byl smejd - tak radeji nahravej jen sve dvd treba z videokamery a td