ASUS O!PLAY HDP-R3 s Genius SW-HF5.1 4000 - zvuk
Chci se zeptat - když koupím multimediální centrum ASUS O!PLAY HDP-R3 a na něm pustím film třeba s DTS nebo AC3 zvukem a propojím to s reproduktory 5.1 - konkrétně Genius SW-HF5.1 4000 bude to hrát na reproduktorech - samozřejmě 5.1?
Prosím objasněte mi jak to funguje...díky moc
Prosím objasněte mi jak to funguje...díky moc
Nie nebude Ti to hrať 5.1, nakoľko MMC má len kompozitné audio L/R a S/PDIF. Tým druhým - S/PDIF prejde digitálny audio signál do externého zariadenia na spracúvanie audia, či už reciever, domáce kino... Alebo ako chceš ty - repro sústava, no len v prípade, že tá takýto vstup má a podporuje dané formáty (5.1, DTS, ...) . No sklamem ťa, tvoje Genius SW-HF5.1 4000 majú len stereo vstup, alebo už priamo spacované - rozkódované 5.1. V tvojom prípade kombinácia ASUSU O!PLAY HDP-R3 a Genius SW-HF5.1 4000 je možné zapojiť len klasické stereo cez chinch káble....
[quote=golfLC;392007]Nie nebude Ti to hrať 5.1, nakoľko MMC má len kompozitné audio L/R a S/PDIF. Tým druhým - S/PDIF prejde digitálny audio signál do externého zariadenia na spracúvanie audia, či už reciever, domáce kino... Alebo ako chceš ty - repro sústava, no len v prípade, že tá takýto vstup má a podporuje dané formáty (5.1, DTS, ...) . No sklamem ťa, tvoje Genius SW-HF5.1 4000 majú len stereo vstup, alebo už priamo spacované - rozkódované 5.1. V tvojom prípade kombinácia ASUSU O!PLAY HDP-R3 a Genius SW-HF5.1 4000 je možné zapojiť len klasické stereo cez chinch káble....[/quote]
Děkuji za vysvětlení. Pochopil jsem ....i když možná asi ne, já totiž vlastně nechápu proč jsou tyhle Geniusy 5.1, když mají jen stereo vstup a bude na nich hrát jen stereo. Co chápu špatně?
Děkuji za vysvětlení. Pochopil jsem ....i když možná asi ne, já totiž vlastně nechápu proč jsou tyhle Geniusy 5.1, když mají jen stereo vstup a bude na nich hrát jen stereo. Co chápu špatně?
[quote=kiboko;392037]Děkuji za vysvětlení. Pochopil jsem ....i když možná asi ne, já totiž vlastně nechápu proč jsou tyhle Geniusy 5.1, když mají jen stereo vstup a bude na nich hrát jen stereo. Co chápu špatně?[/quote]
Maju aj vstup 5.1 ale na každé repro zvlášť, čiže by si potreboval 5 chinch výstupov z Asusu, čo nemáš...
Maju aj vstup 5.1 ale na každé repro zvlášť, čiže by si potreboval 5 chinch výstupov z Asusu, čo nemáš...
[quote=golfLC;392043]Maju aj vstup 5.1 ale na každé repro zvlášť, čiže by si potreboval 5 chinch výstupov z Asusu, čo nemáš...[/quote]
Ahaa.... takhle to tedy je, už rozumím. Takže musím sehnat MM centrum, které má výstup na 5 cinchů, jestli takové existuje
Ahaa.... takhle to tedy je, už rozumím. Takže musím sehnat MM centrum, které má výstup na 5 cinchů, jestli takové existuje
pochybujem, že niečo take v dostupnej cene existuje, skôr by som hľadal repro zostavu, prípadne domáce kino s S/PDIF vstupom.
Našiel som na nete, potreboval by si niečo takéto... [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] tým pádom máš vystarané do budúcna, ak nie si neviem ako náročný poslucháč. Ani cenovo to nie je až tak strašné..... aj keď za to už máš aj domáce kino....
Našiel som na nete, potreboval by si niečo takéto... [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] tým pádom máš vystarané do budúcna, ak nie si neviem ako náročný poslucháč. Ani cenovo to nie je až tak strašné..... aj keď za to už máš aj domáce kino....