3D MMC s HDMI CEC? existuje?
Ahoj, stale nemuzu najit mmc s podporou 3D a CEC, chci co nejjednodussi masinku, pasivni chlazeni, bez hdd, malou, ktera umi 3D mkv a dts, jako bonus bych bral wifi nebo lan, ale to neni vubec podminkou.
Dela se vubec neco takoveho? Pokud se nic s CEC nedela, jakou byste mi doporucili hracku?
Doted jsem mel asus o play mini a byl jsem spokojeny, ale neumi 3D :/
Diky Vam za rady a zkusenosti! (tv je panak vt30e)
Dela se vubec neco takoveho? Pokud se nic s CEC nedela, jakou byste mi doporucili hracku?
Doted jsem mel asus o play mini a byl jsem spokojeny, ale neumi 3D :/
Diky Vam za rady a zkusenosti! (tv je panak vt30e)
Jestli chceš FULL 3D, tak hledej s HDMI 1.4 a těch moc zatím není, rozhodně to nebude "jednoduchá mašinka" (splní to pouze nejnovější, našlapané modely). 3D HALF SBS Ti přehraje cokoli. Co přesně chceš po CEC?
Nějak jsem nepochytal, z čeho chceš přehrávat, když to nemusí mít ani HDD, ani LAN. To tam budeš pořád něco manuálně přepojovat?
Nějak jsem nepochytal, z čeho chceš přehrávat, když to nemusí mít ani HDD, ani LAN. To tam budeš pořád něco manuálně přepojovat?
To je jasne, ze potrebuju hdmi 1.4. Zajimalo me, jestli existuje takove mmc, ktere by podporovalo i hdmi CEC.
Filmy prehravam z usb disku 2,5".
Filmy prehravam z usb disku 2,5".
Tak zapnuti, pusteni filmu a vypnuti :-))) Ale jak tak koukam, tak nic solidniho neni.
Vnukli jste mi myslenku, ze bych poridil neco s internim hdd.
Rozhoduji se mezi xtreamer prodigy, evolve infinity a egrea 300pro, nejake tipy rady triky?
Dam dotoho asi hdd a budu na tom stahovat torrenty, nebudu to muset prenaset z notase na externim hdd. Jde mi o to, aby to nedelalo kraval, mel jsem popcorn ktery drncel, vrcel, vibroval :-/
a to rozhodne nechci. Jsou tyto modely tiche v ramci moznosti? aspon aby neprenasely vibrace.
Vnukli jste mi myslenku, ze bych poridil neco s internim hdd.
Rozhoduji se mezi xtreamer prodigy, evolve infinity a egrea 300pro, nejake tipy rady triky?
Dam dotoho asi hdd a budu na tom stahovat torrenty, nebudu to muset prenaset z notase na externim hdd. Jde mi o to, aby to nedelalo kraval, mel jsem popcorn ktery drncel, vrcel, vibroval :-/
a to rozhodne nechci. Jsou tyto modely tiche v ramci moznosti? aspon aby neprenasely vibrace.