Prosím poradit stolní přehrávač s LAN (ne DLNA)
Koupil jsem si TV s DLNA a USB, bohužel jsem poměrně zklamán konkrétní implementací, a to především zobrazením titulků (Panasonic TX-P42G30E).
Takže jsem se rozhodl, že k TV přikoupím ještě nějaký přehrávač. Co potřebuju: koukám na filmy z internetu, hlavně seriály, sem tam sci-fi a tak.
POTŘBUJU:
- podpora AVI a MKV
- podpora titulků v externím souboru (STR). U titulků bych rád, kdyby šel nastavit font (velikost, barva) - toto nemusí být, pokud bude font slušně velký, světlý s tmavou konturou (obrys nebo stín, ne podklad)
- vstupy: USB (flash disk), LAN
- výstupy: HDMI
- blu-ray mechanika (podporu DVD předpokládám automaticky?)
OCENÍM:
- sdílené složky na NAS servru. Mám Synology DS211+, bohužel DLNA právě nepodporuje titulky, takže potřebuju připojení ke sdíleným složkám přes sambu
NEPOTŘEBUJU:
- nahrávání
- disk
- internet (browser, skype, youtube...)
- wi-fi
Předem děkuji za doporučení, cenově pokud možno co nejníže :)
Takže jsem se rozhodl, že k TV přikoupím ještě nějaký přehrávač. Co potřebuju: koukám na filmy z internetu, hlavně seriály, sem tam sci-fi a tak.
POTŘBUJU:
- podpora AVI a MKV
- podpora titulků v externím souboru (STR). U titulků bych rád, kdyby šel nastavit font (velikost, barva) - toto nemusí být, pokud bude font slušně velký, světlý s tmavou konturou (obrys nebo stín, ne podklad)
- vstupy: USB (flash disk), LAN
- výstupy: HDMI
- blu-ray mechanika (podporu DVD předpokládám automaticky?)
OCENÍM:
- sdílené složky na NAS servru. Mám Synology DS211+, bohužel DLNA právě nepodporuje titulky, takže potřebuju připojení ke sdíleným složkám přes sambu
NEPOTŘEBUJU:
- nahrávání
- disk
- internet (browser, skype, youtube...)
- wi-fi
Předem děkuji za doporučení, cenově pokud možno co nejníže :)
Ahoj,
díval jsi se do našeho přehledu doporučených center? https://www.tvfreak.cz/doporucena-multimedialni-centra/
Myslím, že by sis tam mohl vybrat.
díval jsi se do našeho přehledu doporučených center? https://www.tvfreak.cz/doporucena-multimedialni-centra/
Myslím, že by sis tam mohl vybrat.
ja mam doma popocrn A200 a ten to vsetko zvlada .. nema BR mechaniku .. tusim C200 ju moze mat .. alebo je nova verzia A300/C300 .. Popcorn je podla mna fajn ..
kukni tu [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
maju tam daku bazarovu C200 za fajn cenu ..
kukni tu [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
maju tam daku bazarovu C200 za fajn cenu ..
Jakub: tím jsem začal, ale je tam příliš mnoho zařízení, navíc multimediální centra nemají, co jsem viděl, mechaniku :-( Potřeboval bych právě spíš doporučení od někoho, kdo má něco, co by splňovalo moje požadavky (nebo to zná)
Pytkin: to vypadá zajímavě, bohužel ten bazarový asi nevydrží do výplaty a nový už je za limitem :-( On to je spíš počítač, než přehrávač, ne?
Pytkin: to vypadá zajímavě, bohužel ten bazarový asi nevydrží do výplaty a nový už je za limitem :-( On to je spíš počítač, než přehrávač, ne?
Bohužel řeším něco podobného. Zkus se mrknout na LG BDS590 - v testech byla špatná v síti. Jinak jsem se rozhodl to řešit HTPC, je to trochu dražší ale možnost upgradu si myslím je velkou výhodou. https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php/31390-HTPC-nebo-MMC(asus-acer-apod)