Každá rada drahá, aneb doporučte prosím optimální MMC dle požadavku
Ahoj,
už dva dny sleduji různá fóra a diskuse a nemohu se rozhodnout, které multimediální centrum vybrat. Můžete mi prosím poradit?
1. Potřebuji v něm mít disk min. 1,5TB, takže šachtu na 3,5 disk
2. Wifi připojení - kabeláž je velmi limitující v místnosti, kde bude MMC umístěno
3. Přes Wifi bych občas potřeboval ze stolního počítače, který je v jiné místnosti do MMC nahrávat fotky příp. nějaký ten film. Ideální, aby se MMC tvářil jako síťový disk (jde to?)
4. Spotřeba el. by neměla být nijak zásadní
5. toto již není tolik zásadní, ale mám ještě projektor, ten má však jenom VGA vstup a nějaké cinche
Moc díky
P.
už dva dny sleduji různá fóra a diskuse a nemohu se rozhodnout, které multimediální centrum vybrat. Můžete mi prosím poradit?
1. Potřebuji v něm mít disk min. 1,5TB, takže šachtu na 3,5 disk
2. Wifi připojení - kabeláž je velmi limitující v místnosti, kde bude MMC umístěno
3. Přes Wifi bych občas potřeboval ze stolního počítače, který je v jiné místnosti do MMC nahrávat fotky příp. nějaký ten film. Ideální, aby se MMC tvářil jako síťový disk (jde to?)
4. Spotřeba el. by neměla být nijak zásadní
5. toto již není tolik zásadní, ale mám ještě projektor, ten má však jenom VGA vstup a nějaké cinche
Moc díky
P.
1-4 zvlada skoro kazde MMC .. neabudaj , ze wifi neni moc vhodne na prehravanie videa .. budes s tym mat problemy ..
Přesně tak, jakýkoli, doporučuji něco z nové generace, ať máš rychlejší kopírování na HDD (starší byly vesměs pomalé). I když s Tvojí WiFi to možná bude jedno .... Podívej se třeba na Xtreamer Prodigy Silver.
Ahoj, díky, jenže možná právě proto, že je tolik možností se nemohu rozhodnout. Pokud by jste doporučili několik modelů, moc bych byl vděčný.
To Ti nepomůže ani úzký výběr, který se na tomto webu každý měsíc dělá? https://www.tvfreak.cz/multimedialni-centra/