Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

koupě MMC

Koda34 (33)|5.3.2012 18:56
Ahoj Všem
Ctěl bych si koupit MMC. Jen že pořád se nemužu rozhodnout jaké.
můj výběr : Xtreamer SW3,3D HD Player RTD1186/Gbit/USB3.
Xtreamer Prodigy Silver,3D HD Player/Gbit/WiFi
eGreat EG-R300PRO,3D Player RTD1186/WiFi/AND
EVOLVE Infinity - Realtek 1186DD (3D, HDMI 1.4, HTML5)
a ted který koupit.
MMC bude propojený metalickou sití 1GB prozatím jen s 2x PC. Který z přehrávačů půjde prozatimně použít jako uložiště. Časem chci dokoupit Nas server
Vím že do XTreamer a egreat jde doinstalovat xLive Ale do Evolve nevím jetli jde něco do dat.
prosim o rady apostřehy
DEKUJI.
gallibob (171)|6.3.2012 21:47
tak todle by me taky celkem zajimalo,protoze vsechny tyto MMC mam v hledacku taky.
Ja uz sice NAS mam(synology DS211) a i MMC(asus O!play HD2) a chtel bych ho za nektery z techto vymenit,jenze furt nevym, ktery vybrat.Momentalne mi prehravani funguje jen ten priblblej asus neumi radit soubory a slozky podle abecedy takze to je pro me hlavni a primarni duvod proc ho chci vymenit,jenze za ktery...
Petr Martens (12)|11.3.2012 16:38
Ahoj, využiji existenci tohoto threadu, jelikož rovněž uvažuji o MMC (případně HTPC). Sloužit bude v obývacím pokoji (fajn by tedy byl i rozumný design:-)) jakožto přehrávač (především) filmů, pak hudby a prohlížení fotek. Omezeně pak přístup k multimédiím na internetu.

Požadavky:

- Propojení s TV Panasonic TX-P46GT30E přes HDMI (včetně zvukového výstupu do TV – pro začátek)
- Optický/cinch zvukový výstup do receiveru (bude teprve vybírán stejně jako reprosoustava a NAS)
- Plná podpora internetového prohlížeče včetně flash (není 100% nutné)
- Možnost připojit (ideálně) bezdrátovou klávesnici
- Přehrávání všech možných formátů videa (především avi a mkv + zvuk – stereo, 2+1, 5+1) včetně HD, případně i 3D (není podmínkou)
- Výhodou by byl zabudovaný BR přehrávač (mechanika) – nemusel by se dokupovat zvlášť
- Možnost přístupu k NAS (případně k jinému sdílenému úložišti jako PC) pomocí ethernetové sítě (pokud bude MMC včetně wifi, jedná se o ideální stav)
- Přehrávání hudby (mp3 apod.), prohlížení fotek, obrázků
- Zabudovaný disk (není podmínkou, pokud bude možné přistupovat na úložitě)
- Tiché chlazení
- Dálkový ovladač
- Cena do 5000Kč (za kvalitu není problém nějakou tu tisícikorunu připlatit)

Předem děkuji za názory a tipy.
Stelmik (64)|11.3.2012 17:33
Já se taky chystám vyměnit svuj Asus O!play air za jiný MMC ale jsem tak trošku v pasti který vybrat určitě bych chtěl aby uměl YAMJ nebo něco podobného prostě zobrazování obalů filmů a podporu 7.1 nedávno jsem viděl HiMedia 900A ten se mi dost libi a nebo eGreat EG-R200S PRO.
Petr Martens (12)|17.3.2012 18:39
Ahoj, zatím žádné tipy na MMC viz výše?
Díky předem:)