Samsung UE46ES8000
zapni rezim zobrazenia na just scan, to je bod na bod a bude to vyrzne lepsie a asi bude treba nastavit zobrazenie v grafike. I ked mne moja plazma samsung a grafika Nvidia fungovali po prepnuti na just scan uplne korektne samy hned od zaciatku.
Tak asi bych se v první řadě vybodnul na nastavování těch baevných složek-to se dělá na každým kusu jinak podle sondy-to aspoň zpočátku nech defaultně. Pak asi bude dobrý to nastavovat za dobrých světelných podmínek-čili bych preferoval mírné přítmí-aby do toho nepražilo slunce, ale ani ve tmě. Co si já pamatuju z mýho nastavení-tak podsvícení 9-10 (těch 13 mi přijde moc), jas kolem 50, kontrast tak 80-90, barvy na 50, ostrost tak na půlku,pak jsem tam nechal na ten nejnižší stupeň dynamický kontrast a ztmavení černé. Barvy na normal, obrazový režim si už nepamatuju, ale určitě ne dynamic ani nějaký to true cinema nebo co tam má samsung. Buď standard-normal nebo kino... Pak to byl subjektivně pěkný obraz-a bylo to ostrý dost.
[QUOTE=bavorak;452777]zapni rezim zobrazenia na just scan, to je bod na bod a bude to vyrzne lepsie a asi bude treba nastavit zobrazenie v grafike. I ked mne moja plazma samsung a grafika Nvidia fungovali po prepnuti na just scan uplne korektne samy hned od zaciatku. [/QUOTE]
Díky za odpověď. Nikde na nastavení televize nějakou volbu jako "just scan" nemohu najít. Při rozlišení 1920 x 1080 mi to však nabídlo "screen fit", což bylo možná tím myšleno, neboť došlo k tomu, že obraz je nyní na celou obrazovku a tedy nevybočuje. Problém však byl stále s ostrostí....z mého pohledu je to divné, ale pomohlo tomu, když jsem parametr ostrost snížil na 0 (z původně přednastavených 100)....to znamená, že obraz byl pravděpodobně přeostřen...vy se v tom vyznáte lépe...dává to smysl ? :)
Ještě jednou díky
Díky za odpověď. Nikde na nastavení televize nějakou volbu jako "just scan" nemohu najít. Při rozlišení 1920 x 1080 mi to však nabídlo "screen fit", což bylo možná tím myšleno, neboť došlo k tomu, že obraz je nyní na celou obrazovku a tedy nevybočuje. Problém však byl stále s ostrostí....z mého pohledu je to divné, ale pomohlo tomu, když jsem parametr ostrost snížil na 0 (z původně přednastavených 100)....to znamená, že obraz byl pravděpodobně přeostřen...vy se v tom vyznáte lépe...dává to smysl ? :)
Ještě jednou díky
Zdravim. Prosim poradte mi. Ako by som mohol pozerat napr JOJ archyv, lebo mi nejde spustit video z archyvu. Treba si doinstalovat niaky program ??? DAKUJEM za pomoc
Ahojte,
chcel by som kupit klavesnicu k tomuto TV. Mate niekto skusenosti s Samsung VG-KBD2000? Pripadne ma niekto jej predchodcu Samsung VG-KBD1500? Na 2000-ke sa mi zda ze uz je plnohodnotny touch pad. Je tomu tak?
Dakujem Vam,
Matrix44
chcel by som kupit klavesnicu k tomuto TV. Mate niekto skusenosti s Samsung VG-KBD2000? Pripadne ma niekto jej predchodcu Samsung VG-KBD1500? Na 2000-ke sa mi zda ze uz je plnohodnotny touch pad. Je tomu tak?
Dakujem Vam,
Matrix44
Muzes pouzit jakoukoliv bezdratovou klavesnici. Ja jsem zkousel treba mini klavesnici od xtreamru a fungovala.
Odesláno z mého HTC EVO 3D X515m pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého HTC EVO 3D X515m pomocí Tapatalk 2
Dakujem,
cital som ze je mozne pouzit inu klavesnicu a nieco usetrit, ale podla info z netu, tam nie su funkcne vsetky ovladacie prvky. Preto by som radsej original klavesnicu.
Priamo cez TV som aktualizoval firmware a posledna verzia je 2005. Na strankach samsung.sk je uz ale na stiahnutie 2006 a 2007. Stiahnut to? Alebo cakate az na online priamo cez TV?
Este by som potreboval poradit ohladom AllShare Cast. Vcera, ked som TV vybalil, tak som skusal prenasat z telefonu fotky aj videa. Vsetko islo nadherne a rychlo. Dnes doobedu som mal pocit ze to ide pomalsie a vecer uz to islo teda aj dost pomaly. Fotky nacitalo dost pomaly a videa nedokazalo prehrat plynule, ale prerusilo ho a potrebovalo cas na nacitanie. Cim by to mohlo byt sposobene? Napada ma, len ze procesor bol prehriaty. Pouzivam CI modul na satelitny prijem, a TV sa teda poriadne hreje! Vzadu pod modulom je doslova horuca!
Vopred Vam dakujem za Vase rady,
Matrix44
cital som ze je mozne pouzit inu klavesnicu a nieco usetrit, ale podla info z netu, tam nie su funkcne vsetky ovladacie prvky. Preto by som radsej original klavesnicu.
Priamo cez TV som aktualizoval firmware a posledna verzia je 2005. Na strankach samsung.sk je uz ale na stiahnutie 2006 a 2007. Stiahnut to? Alebo cakate az na online priamo cez TV?
Este by som potreboval poradit ohladom AllShare Cast. Vcera, ked som TV vybalil, tak som skusal prenasat z telefonu fotky aj videa. Vsetko islo nadherne a rychlo. Dnes doobedu som mal pocit ze to ide pomalsie a vecer uz to islo teda aj dost pomaly. Fotky nacitalo dost pomaly a videa nedokazalo prehrat plynule, ale prerusilo ho a potrebovalo cas na nacitanie. Cim by to mohlo byt sposobene? Napada ma, len ze procesor bol prehriaty. Pouzivam CI modul na satelitny prijem, a TV sa teda poriadne hreje! Vzadu pod modulom je doslova horuca!
Vopred Vam dakujem za Vase rady,
Matrix44
Ahojte,
sice som tu cital ze sa telka hreje, ale zacinam mat z toho dost zly pocit. Ako som uz spominal, tak pouzivam aj CI modul a vysledok je taky, ze ram televizora je horuci, a zadny panel je doslova zeravy:-( Neudrzal som na zadnej casti v oblasti CI modulu ani ruku. Je to v poriadku? Pouzivate niekto CI modul pre satelitny prijem?
Rodicia maju Samsung UE46ES6900 a televizor je pocas pouzivania uplne studeny. Ako zdroj TV signalu pouzivaju solo settop box pripojeny cez HDMI. TV ma tiez dvojjadrovy procesor, ale namaju ho pripojeny na internet, takze sa asi vobec neaktivuje SmartHUB.
Teraz ide vyskusat TV bez vlozeneho CI modulu a s nezavislym zdrojom signalu.
Prosim, dajte mi vediet ci je to v poriadku. Aj ked sa obavam co to spravi s zivotnostou TV :-(
Dakujem Vam,
Matrix44
EDIT:
- bez CI modulu je v oblasti CI modulu a procesora po 30min. od zapnutia teplota +/- 52°C
- s CI modulom je v oblasti CI modulu a procesora po 40 min. od zapnutia a 10min. od vlozenia CI modulu +/- 55°C
(merane detskym infra teplomerom) :-(
EDIT2:
nakoniec mi nedalo a napisal som na technicku podporu Samsungu. Odtial ma nakontaktovali na servis a dnes sa prisiel na TV pozriet technik. Vsetko je vraj v poriadku, prevadzkova teplota TV je do 55°C. Sposobuje to vraj uz pouzitie slotu pre CI modul (tato cast je automaticky potom napajana aj bez pouzitia CI modulu), a plus samotny CI modul.
Informoval som sa aj ohladom Evolution kitu. Zaujimave je, ze vraj ak na TV z roku 2012 nepouzijete Evolution kit 2013, tak TV vraj potom neakceptuje Evolution kit 2014. Ak to bude takto fungovat, tak by sa to dalo obist zapozicanim kitu 2013 a naslednym pouzitim kitu 2014.
Bol som si aj pozriet klavesnicu k TV (Samsung VG-KBD1500), ale nepodarilo sa mi oznacit a skopirovat text. Neviete nahodou ako na to? Ide mi o to, ze ked je na stranke napr. odkaz na video, tak by som ho podreboval skopirovat a otvorit v prehliadaci.
Dakujem Vam,
Matrix44
sice som tu cital ze sa telka hreje, ale zacinam mat z toho dost zly pocit. Ako som uz spominal, tak pouzivam aj CI modul a vysledok je taky, ze ram televizora je horuci, a zadny panel je doslova zeravy:-( Neudrzal som na zadnej casti v oblasti CI modulu ani ruku. Je to v poriadku? Pouzivate niekto CI modul pre satelitny prijem?
Rodicia maju Samsung UE46ES6900 a televizor je pocas pouzivania uplne studeny. Ako zdroj TV signalu pouzivaju solo settop box pripojeny cez HDMI. TV ma tiez dvojjadrovy procesor, ale namaju ho pripojeny na internet, takze sa asi vobec neaktivuje SmartHUB.
Teraz ide vyskusat TV bez vlozeneho CI modulu a s nezavislym zdrojom signalu.
Prosim, dajte mi vediet ci je to v poriadku. Aj ked sa obavam co to spravi s zivotnostou TV :-(
Dakujem Vam,
Matrix44
EDIT:
- bez CI modulu je v oblasti CI modulu a procesora po 30min. od zapnutia teplota +/- 52°C
- s CI modulom je v oblasti CI modulu a procesora po 40 min. od zapnutia a 10min. od vlozenia CI modulu +/- 55°C
(merane detskym infra teplomerom) :-(
EDIT2:
nakoniec mi nedalo a napisal som na technicku podporu Samsungu. Odtial ma nakontaktovali na servis a dnes sa prisiel na TV pozriet technik. Vsetko je vraj v poriadku, prevadzkova teplota TV je do 55°C. Sposobuje to vraj uz pouzitie slotu pre CI modul (tato cast je automaticky potom napajana aj bez pouzitia CI modulu), a plus samotny CI modul.
Informoval som sa aj ohladom Evolution kitu. Zaujimave je, ze vraj ak na TV z roku 2012 nepouzijete Evolution kit 2013, tak TV vraj potom neakceptuje Evolution kit 2014. Ak to bude takto fungovat, tak by sa to dalo obist zapozicanim kitu 2013 a naslednym pouzitim kitu 2014.
Bol som si aj pozriet klavesnicu k TV (Samsung VG-KBD1500), ale nepodarilo sa mi oznacit a skopirovat text. Neviete nahodou ako na to? Ide mi o to, ze ked je na stranke napr. odkaz na video, tak by som ho podreboval skopirovat a otvorit v prehliadaci.
Dakujem Vam,
Matrix44
Zdravim borci,
potrebuju znovu naladit programy, ale nechci znovu rucne serazovat programy v tv, to je muceni. Existuje nejaky program, ktery ulozi moje pozice a po naladeni mi je podle toho sezridi?
potrebuju znovu naladit programy, ale nechci znovu rucne serazovat programy v tv, to je muceni. Existuje nejaky program, ktery ulozi moje pozice a po naladeni mi je podle toho sezridi?
Jako že ten program sám setřídí programy podle původního naladění?Asi nééé...
Ručně je zeditovat v PC-to není problém.
Ručně je zeditovat v PC-to není problém.
A jaky program? Muze nekdo napsat navod? Nejak nechapu, jak to dostanu do pc a z pc napriklad. Diky moc
[QUOTE=Mazna;456593]A jaky program? Muze nekdo napsat navod? Nejak nechapu, jak to dostanu do pc a z pc napriklad. Diky moc[/QUOTE]
Ahoj,
v TV stlacis Menu -> Kanál -> Presun zozn. kanálov -> PIN (0000) -> Exportovať na USB. Potom v PC spustis jeden z tych programov napr. Samsung Channel Editor -> File -> Load -> a najdes a nechas otvorit subor co si si skopiroval na USB. V lavo uvidis map-AirA (analógové programy), map-AirD (digitálne programy - Terestrial), SatDataBase.dat (satelitne programy). Kliknutim na konkretny nazov mozes posuvat a mazat programy. Na zaver das File -> Save a mas to ulozene. Nahras naspat na USB-ko (ak si to neupravoval priamo na USB) a pripojis USB do TV. Potom v TV stlacis Menu -> Kanál -> Presun zozn. kanálov -> PIN (0000) -> Importovať z USB. Potom sa TV restartuje a mas uz upravene programy v TV. Obdobne aj v Samsung ChannelListPCEditor.
Neviete, je moznost nainstalovat Google Play do nasej TV? Videl som video z veltrhu v roku 2012 kde predvadzacia TV mala identicke menu a Smart HUB ako nasa TV a predstavovali tam aplikacie YouTube, Google Chrome a Google Play.
Pekny den,
Matrix44
Ahoj,
v TV stlacis Menu -> Kanál -> Presun zozn. kanálov -> PIN (0000) -> Exportovať na USB. Potom v PC spustis jeden z tych programov napr. Samsung Channel Editor -> File -> Load -> a najdes a nechas otvorit subor co si si skopiroval na USB. V lavo uvidis map-AirA (analógové programy), map-AirD (digitálne programy - Terestrial), SatDataBase.dat (satelitne programy). Kliknutim na konkretny nazov mozes posuvat a mazat programy. Na zaver das File -> Save a mas to ulozene. Nahras naspat na USB-ko (ak si to neupravoval priamo na USB) a pripojis USB do TV. Potom v TV stlacis Menu -> Kanál -> Presun zozn. kanálov -> PIN (0000) -> Importovať z USB. Potom sa TV restartuje a mas uz upravene programy v TV. Obdobne aj v Samsung ChannelListPCEditor.
Neviete, je moznost nainstalovat Google Play do nasej TV? Videl som video z veltrhu v roku 2012 kde predvadzacia TV mala identicke menu a Smart HUB ako nasa TV a predstavovali tam aplikacie YouTube, Google Chrome a Google Play.
Pekny den,
Matrix44
přes Channel List PC Editor vše funguje tak jak píše Matrix 44. Bohužel v editoru nejdou kanály přejmenovat ale jen přesouvat.Nebo to jde nějak jinak??
Názvy kanálů vysílaných v DVB nelze měnit, názvy jsou součástí vysílaných dat. Měnit názvy lze pouze u analogového vysílání (stále ještě při kabelovém příjmu) a to ještě ne u všech (třeba u některých německých stanic je název také součástí vysílání).
V ani jednom z uvedenych programov nie je mozne zmenit nazov ani satelitneho programu. V satelitnom primaci to mozne je.
Vcera bola uvolnena online aktualizacia firmware T-ECPDEUC-2008.0. Na strankach Samsung o nej nie je ziadna zmienka. Ziadne zmeny som po aktualizacii nespozoroval.
Tak ako, vie niekto poradit ci je mozne nainstalovat Google Play do nasho TV?
Pekny den,
Matrix44
Vcera bola uvolnena online aktualizacia firmware T-ECPDEUC-2008.0. Na strankach Samsung o nej nie je ziadna zmienka. Ziadne zmeny som po aktualizacii nespozoroval.
Tak ako, vie niekto poradit ci je mozne nainstalovat Google Play do nasho TV?
Pekny den,
Matrix44
Aktualizace proběhla změny jsem nepostřehl(snad jen nejsem si jist)Menu-obraz-3D je větší nabídka možností..
PS: aplikace počasí ČR tu nemám vůbec v nabídce Samsung Apps vy ano?? To samé Google.
PS: aplikace počasí ČR tu nemám vůbec v nabídce Samsung Apps vy ano?? To samé Google.
Z pocasia som tam nasiel len AccuWeather, inac nic ine. Potesi este YouTube, ale tu to konci. Skoda ze tam nie je Google Play.
To počasí ČR mají i na stránkách Samsungu jako podporu ale bohužel.Google to je taky velká škoda.
No snad se trochu proberou s tou podporou aplikací. Hlavně že na všech obrázcích Smartky google mají....Uvidíme.
No snad se trochu proberou s tou podporou aplikací. Hlavně že na všech obrázcích Smartky google mají....Uvidíme.
Ještě se zeptám,našel jsi někde jak se dá stopnout obraz třeba když chceš prohlédnou nějakou tabulku.U Panasoniku to jde tady jsem to nikde nenašel.
Myslis funkciu timeshift? Zastavit aktualne vysielanie a potom pokracovat. Malo by to ist s pripojenym HDD alebo USB klucom naformatovanym na vlastny system Samsungu. Este som to ale neskusal :)
Ahojte,
tak som dnes nakoniec kupil klavesnicu Samsung VG-KBD2000. Prve dojmy su velmi dobre. Pouzivanie internetu je naozaj o 100% lepsie a jednoduchsie. TV je opat viac Smart :)
Jedine negativum je samozrejme premrstena cena :(
Majte sa,
Matrix44
tak som dnes nakoniec kupil klavesnicu Samsung VG-KBD2000. Prve dojmy su velmi dobre. Pouzivanie internetu je naozaj o 100% lepsie a jednoduchsie. TV je opat viac Smart :)
Jedine negativum je samozrejme premrstena cena :(
Majte sa,
Matrix44
Ahojte,
zacalo sa mi stavat ze mi vypise ze USB-ko bolo odpojene. Samozrejme ze odpojene nie je. Nemate nejaky recept?
Dakujem Vam,
Matrix44
zacalo sa mi stavat ze mi vypise ze USB-ko bolo odpojene. Samozrejme ze odpojene nie je. Nemate nejaky recept?
Dakujem Vam,
Matrix44
Mám od včera síce rad ES7000, ale principiálne je to jedno.
Mám UPC Slovensko a všimol som si napríklad u TA3 pás bežiaci hore je vidieť len z polovice.
Viete mi niekto pozrieť ako to vyzerá vám? Prípadne dá sa nejako posúvať obrazom, prípadne meniť zobrazovať veľkosť?
Mám UPC Slovensko a všimol som si napríklad u TA3 pás bežiaci hore je vidieť len z polovice.
Viete mi niekto pozrieť ako to vyzerá vám? Prípadne dá sa nejako posúvať obrazom, prípadne meniť zobrazovať veľkosť?
[QUOTE=LeRo93;459140]u TA3 pás bežiaci hore je vidieť len z polovice.[/QUOTE]
Neviem ako aktualne modely, ale moja stara sunka ("B") robi automaticky overscan, bez moznosti ho vypnut (len na SD kanaloch). Tyka sa to samozrejme len interneho TV tuneru.
Neviem ako aktualne modely, ale moja stara sunka ("B") robi automaticky overscan, bez moznosti ho vypnut (len na SD kanaloch). Tyka sa to samozrejme len interneho TV tuneru.
Koky ale máš UPC SK? Som myslel, že je to zle, ale všetko je ok len ta3 je mimo, idem volať známemu.
[QUOTE=LeRo93;459144]... ale máš UPC SK? [/QUOTE]
Mam. UPC to ma dodrbane*. Na Astre to ide OK.
*Akoby aplikovali na TA3 overscan, TV ti to nasledne oreze druhy krat, takze polovica horneho titulkoveho pasa nie je vidno.
Mam. UPC to ma dodrbane*. Na Astre to ide OK.
*Akoby aplikovali na TA3 overscan, TV ti to nasledne oreze druhy krat, takze polovica horneho titulkoveho pasa nie je vidno.
ok ďakujem, vivid.sk, prípadne aj iní - ešte jedna vec, pichnem hdmi z PC (testované s viacerími PC) a na ES7000 mi to ukazuje zle - po celom obvode chýba obraz cca 0,5 cm, skrátka sa chcem spýtať existuje nejaká kalibrácia na TV? ako na monitoroch napríklad reset, alebo nejaký resize? Skrátka nevidím na win7 dátum, len pol Hlavného panelu, rovnako okolo.
KamilZ to bude ono, ale ako hľadám tak hľadám, nikde v menu TV som vypnutie overscanu nenašiel - prosim, dajte mi cestu v menu - dík. V PC to nebude, skúšal som okrem staionáru, aj 4 notebooky a neverím, že všetky by mali niečo s nastavením karty, okrem toho 2 z nich bez problémov idú na Samsung TV FullHD aj LG full HD.
[QUOTE=LeRo93;459219] nikde v menu TV som vypnutie overscanu nenašiel[/QUOTE]
Nie je to v menu. Na DO stlac Tools a nastav si rezim obrazu "Fit" alebo "Just Scan", ci nieco v tom zmysle (Nie 16:9 ani nic podobne).
Nie je to v menu. Na DO stlac Tools a nastav si rezim obrazu "Fit" alebo "Just Scan", ci nieco v tom zmysle (Nie 16:9 ani nic podobne).
Uff tak som to našiel, je to: Menu - obraz -Nastavenie obrazovky - Veľkosť obrazu - Prispôsobiť veľkosti obrazu
[QUOTE=LeRo93;459140]Mám od včera síce rad ES7000, ale principiálne je to jedno.
Viete mi niekto pozrieť ako to vyzerá vám? Prípadne dá sa nejako posúvať obrazom, prípadne meniť zobrazovať veľkosť?[/QUOTE]
Tiez mam UPC SK - freeSat, obraz na TA3 je OK. Aky CI modul pouzivas? Aka je telka pod a okolo CI modulu cca. po hodine pouzivania?
Pekny den,
Matrix44
Viete mi niekto pozrieť ako to vyzerá vám? Prípadne dá sa nejako posúvať obrazom, prípadne meniť zobrazovať veľkosť?[/QUOTE]
Tiez mam UPC SK - freeSat, obraz na TA3 je OK. Aky CI modul pouzivas? Aka je telka pod a okolo CI modulu cca. po hodine pouzivania?
Pekny den,
Matrix44
UPC má len jeden typ CA modulov, takže ten na káblovú TV.
Otázke nerozumiem, ak sa pýtaš, či sa deje niečo zlé tak nie, všetko je rovnaké aj po hodine.
Ako je to s automatickým timeshiftom? Ide to nejako nastaviť?
Otázke nerozumiem, ak sa pýtaš, či sa deje niečo zlé tak nie, všetko je rovnaké aj po hodine.
Ako je to s automatickým timeshiftom? Ide to nejako nastaviť?
Aha, tak ty mas kablove UPC, teda bez CA modulu kde sa dava karta. Ja mam satelitny prijem od UPC SK - freeSat a tu je mozne pouzit niekolko druhov CA modulov bud s kodovanim Cryptoworks alebo Irdeto.
Funkciu TimeShift som zatial neskusal, lebo zatial nemam zvysny USB kluc a ani HDD co by si mohla telka naformatovat vo vlastnom formate. Tento tyzden by som to chcel ale vyskusat, tak dam vediet.
Pekny den,
Matrix44
Funkciu TimeShift som zatial neskusal, lebo zatial nemam zvysny USB kluc a ani HDD co by si mohla telka naformatovat vo vlastnom formate. Tento tyzden by som to chcel ale vyskusat, tak dam vediet.
Pekny den,
Matrix44
samsung es8000
prosim mam dotaz
přestal fungovat modul smit irdeto ci skartou skyling přetim to fungovalo
prosim mam dotaz
přestal fungovat modul smit irdeto ci skartou skyling přetim to fungovalo
Dostanes sa do menu modulu? Vidis zapisy? Zober modul aj s kartou do nejakej satelitnej predajne a vyskusaj ci modul funguje. Pravdepodobne ti neprisli len zapisy do karty.
Potom daj vediet ako si dopadol.
Maj sa,
Matrix44
Potom daj vediet ako si dopadol.
Maj sa,
Matrix44
modul i karta funguje s tv lg42ls570s ale nefunguje na samsung ue46es8000 proč když to beželo 13 mesicu a najednou to nejde
aha, takze to nebude modulom a ani kartou. Predpokladal by som ze ti doslo po roku predplatne co si mal na karte, ale ked ide v LG, tak to bude nieco ine.
Ked vojdes do menu TV, tak vidis modul a kartu? Dokazes vojst do menu karty a precitat zapisy?
Aktualizoval si teraz firmware v TV?
Skus vybrat a opat vlozit citacku do TV (nie modul, celu tu plastovu cast co sa v zadu po kupe TV pripajala)
Ak je odpoved na vsetky otazky a pokusy NIE, tak je mozne ze ti odoslo napajanie CI modulu a budes musiet volat servis :(
Maj sa,
Matrix44
Ked vojdes do menu TV, tak vidis modul a kartu? Dokazes vojst do menu karty a precitat zapisy?
Aktualizoval si teraz firmware v TV?
Skus vybrat a opat vlozit citacku do TV (nie modul, celu tu plastovu cast co sa v zadu po kupe TV pripajala)
Ak je odpoved na vsetky otazky a pokusy NIE, tak je mozne ze ti odoslo napajanie CI modulu a budes musiet volat servis :(
Maj sa,
Matrix44
ahoj
firmware je nejnovejší 2008 modul i kartu menu vidim,zapisy take.
když zapnu tv vyskoči tabulka synchronizace 1-5 dokončena,
pak tabulka karta se ověřuje,potom se ukaže tabulka vyčkejte karta se nyni synchronizuje a to je tam cely den.
měl jsem pujčeny modul cryptoworks irdeto a s tim to šlo, je to starej červeny modul.
firmware je nejnovejší 2008 modul i kartu menu vidim,zapisy take.
když zapnu tv vyskoči tabulka synchronizace 1-5 dokončena,
pak tabulka karta se ověřuje,potom se ukaže tabulka vyčkejte karta se nyni synchronizuje a to je tam cely den.
měl jsem pujčeny modul cryptoworks irdeto a s tim to šlo, je to starej červeny modul.