Samsung UE46ES8000
Sranduješ? Ten firmware je 3 týždne starý. Žiadny update vizuálne viacmenej nič nezmení. Aktualizácia slúži väčšinou na podporu formátov atď. Takže žiadne "novinky" nespozoruješ. A čo sa týka aktualizácie cez sieť, vždz je to o 3-4 týždne oneskorené. Je to preto ak by sa náhodou objavil nejaký problém po aktualizácii. Z netu sťahuješ väčšinou skúšobnú verziu. Ak to ide v pohode, tak to pustia aj cez sieť.
Nesrandujem, teraz som ho objavil, tak pisem. Keby si namiesto sarkastickeho prispevku napisal hned ked si zistil ze vysiel novy firmware, tak by si nam tu urcite urobil vacsiu sluzbu.
Pekny vecer,
Matrix44
Pekny vecer,
Matrix44
[QUOTE=Radom01;469914]Sranduješ? Ten firmware je 3 týždne starý. Žiadny update vizuálne viacmenej nič nezmení. Aktualizácia slúži väčšinou na podporu formátov atď. Takže žiadne "novinky" nespozoruješ. A čo sa týka aktualizácie cez sieť, vždz je to o 3-4 týždne oneskorené. Je to preto ak by sa náhodou objavil nejaký problém po aktualizácii. Z netu sťahuješ väčšinou skúšobnú verziu. Ak to ide v pohode, tak to pustia aj cez sieť.[/QUOTE]
Zaujimave,mne v Nastrojox a v menu pribudlo par dalsix nastaveni po aktualizacii,tak neviem ako si prisiel na to,ze sa vizualne nic nezmeni...
Zaujimave,mne v Nastrojox a v menu pribudlo par dalsix nastaveni po aktualizacii,tak neviem ako si prisiel na to,ze sa vizualne nic nezmeni...
Ahojte,
prosim Vas ako ste na tom s vydrzou baterie v dialkovom ovladaci? U mna po polroku koniec. Na predoslej telke Sony vydrzali byterky roky, ked nie celu zivotnost TV. Podobne aj pri domacom kine Panasonic, kde mam stale povodne baterky. Jasne ze mohli byt stare a podobne, ale polroka je strasne malo.
Dakujem Vam,
Matrix44
prosim Vas ako ste na tom s vydrzou baterie v dialkovom ovladaci? U mna po polroku koniec. Na predoslej telke Sony vydrzali byterky roky, ked nie celu zivotnost TV. Podobne aj pri domacom kine Panasonic, kde mam stale povodne baterky. Jasne ze mohli byt stare a podobne, ale polroka je strasne malo.
Dakujem Vam,
Matrix44
Nemá ovladač podsvětlení? U mého staršího sáma podsvětlení je a pokud se používá, tak jde výdrž dolů.
Baterie jsou alkalické značkové nebo nějaké neznačkové?
Baterie jsou alkalické značkové nebo nějaké neznačkové?
Dialkove je samozrejme podsvietene a baterie boli znackove alkalicke dodane od Samsungu. Uz som ich vymenil a pockam kolko teraz vydrzia.
Majte sa,
Matrix44
Majte sa,
Matrix44
Zdravim
Mam problem s wifi u UE46ES8000 a to taký ze keď dam vyhľadať bezdrôtové siete tak sa na
krátky okamih zobrazia a hned na to sa menu nastavenia zresetuje do uvodnej obrazovky do nedavna mi to fungovalo korektne
Tak isto mi prestalo prehrávať videa z YOUTUBE vzdielene/bezdrôtovo z mobilu
vyskytla sa chyba pri spojení so zariadenim a pritom ma mobile spojenie ukazuje.
Nepomôže ani tovarenske nastavenie televizora pretoze nevyresetuje nastavenie sieti
Stretol sa za vas uz niekto s niecim podobnym.
Za akúkoľvek pomoc vopred ďakujem
Mam problem s wifi u UE46ES8000 a to taký ze keď dam vyhľadať bezdrôtové siete tak sa na
krátky okamih zobrazia a hned na to sa menu nastavenia zresetuje do uvodnej obrazovky do nedavna mi to fungovalo korektne
Tak isto mi prestalo prehrávať videa z YOUTUBE vzdielene/bezdrôtovo z mobilu
vyskytla sa chyba pri spojení so zariadenim a pritom ma mobile spojenie ukazuje.
Nepomôže ani tovarenske nastavenie televizora pretoze nevyresetuje nastavenie sieti
Stretol sa za vas uz niekto s niecim podobnym.
Za akúkoľvek pomoc vopred ďakujem
Praveze som nic nerobil.
Nijake zasahy nic podobné
---------- Doplněno v 23:15 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 23:13 ----------
[QUOTE=Copik01;478079]Hej, mal som presne to isté. Volaj Samsung servis - nutná vymena wifi modulu.[/QUOTE]
Ty si telku poslal na reklamačku alebo ked si zavolal Samsung servis niekoho ti poslali?
Dik
Nijake zasahy nic podobné
---------- Doplněno v 23:15 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 23:13 ----------
[QUOTE=Copik01;478079]Hej, mal som presne to isté. Volaj Samsung servis - nutná vymena wifi modulu.[/QUOTE]
Ty si telku poslal na reklamačku alebo ked si zavolal Samsung servis niekoho ti poslali?
Dik
Tak skus aktualizovat FW...
Ked zavolas do servisu,tak k tebe poslu dvox texnikov a ked nepoxodia,beru ti telku do servisu...
Ked zavolas do servisu,tak k tebe poslu dvox texnikov a ked nepoxodia,beru ti telku do servisu...
Mne ten modul umrel tiež z ničoho nič. A) vymenia ti ho na počkanie, B) dajú ti nejakú náhradnú TV a zoberú do servisu. Po 3 dňoch priniesli oprávnenú.
Tak verziu sw. mam T-ECPDEUC-2009.2, BT-S/G
Ked dam aktualizovat, píše že mam najnovšiu verziu.
Postrehol som že sa to chova takto po tovarenskom nastaveni
sa vie bezdrôtovo pripojiť na dávnejšie uloženú sieť, ale keď sa pokusim
dostať opetovne do nastavení sieti tak na sekundu zobrazí siete, vyresetuje sa
a koniec nepripoji sa ani za boha, asi mi nič ine nezostava len zavolať do Samsung Servis.
Kazdopadne chalani dik za rady.
Ked dam aktualizovat, píše že mam najnovšiu verziu.
Postrehol som že sa to chova takto po tovarenskom nastaveni
sa vie bezdrôtovo pripojiť na dávnejšie uloženú sieť, ale keď sa pokusim
dostať opetovne do nastavení sieti tak na sekundu zobrazí siete, vyresetuje sa
a koniec nepripoji sa ani za boha, asi mi nič ine nezostava len zavolať do Samsung Servis.
Kazdopadne chalani dik za rady.
Tak stiahol som túto verziu T-ECPDEUC_2011.1 a hodil na USB a telka mi vypisuje ze na zariadeni USB sa nenašli žiadné inštalačné súbory
treba ešte ten súbor daako upraviť?
treba ešte ten súbor daako upraviť?
Rozbalene to praveze mám.
Aku priponu by mal mať ten subor, subor čo som stiahol ma priponu. exe
Nejako sa.mi to nezdá.
Aku priponu by mal mať ten subor, subor čo som stiahol ma priponu. exe
Nejako sa.mi to nezdá.
Rozbali ti to do zlozky T-ECPDEUC,tu skopiruj na kluc,nie do dalsej zlozky a tak daj do TV...
Pripadne ak nezoberie,tak hod na kluc len priamo zlozku image...
Instaluje sa to potom cez menu,nie automaticky...
Pripadne ak nezoberie,tak hod na kluc len priamo zlozku image...
Instaluje sa to potom cez menu,nie automaticky...
Tak som to aktualizoval, problém pretrváva,
Nezostava mi nič iné len kontaktovať Samsumg Servis.
Ďakujem všetkým.
Nezostava mi nič iné len kontaktovať Samsumg Servis.
Ďakujem všetkým.
Ahojte,
namate uz nahodou niekto Samsung Evolution Kit SEK 1000? Ak ano, tak sa podelte o svoje dojmy :)
Majte sa,
Matrix44
namate uz nahodou niekto Samsung Evolution Kit SEK 1000? Ak ano, tak sa podelte o svoje dojmy :)
Majte sa,
Matrix44
Pokud jsi to ještě nečetl, tak se mrkni na toto, třeba Ti to pomůže:
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Dakujem. Cital som uz nejake rezenzie, ale tuto nie. V recenzii bola vyzdvihnuta podpora velkokapacitnych ulozist, ale model ES8000 aj bez Evolution Kit nacita v pohode 2TB HDD. Pre mna by bol zaujimavy len z dvoch dovodou. Ak by sa mi prestala tak priserne prehrievat TV a hrial by sa len Evolution Kit, a podpora novych auudio a video kodekov.
Najlepsie by bolo mat ho moznost 2-3 dni vyskusat, a ak by nesplnil ocakavania, tak ho vratit.
Majte sa,
Matrix44
Najlepsie by bolo mat ho moznost 2-3 dni vyskusat, a ak by nesplnil ocakavania, tak ho vratit.
Majte sa,
Matrix44
[QUOTE=Matrix44;479960]Ak by sa mi prestala tak priserne prehrievat TV a hrial by sa len Evolution Kit, a podpora novych auudio a video kodekov.
[/QUOTE]
Sorry za OT, ale za toto dat take prachy? Vies kolko MMC si za to mozes kupit, ktore ti tie formaty prehraju (viacmenej) bez problemov?
A prehrievanie mozno vyriesis, mozno nie, pokial ti TV stale funguje, neriesil by som to, zda sa, ze jej to nerobi problem :)
[/QUOTE]
Sorry za OT, ale za toto dat take prachy? Vies kolko MMC si za to mozes kupit, ktore ti tie formaty prehraju (viacmenej) bez problemov?
A prehrievanie mozno vyriesis, mozno nie, pokial ti TV stale funguje, neriesil by som to, zda sa, ze jej to nerobi problem :)
[QUOTE=peto.vac;479963]Sak mozes tak urobit,ked objednas z netu...[/QUOTE]
presne na to som myslel. Neviete ci ked urobim internetovu objednavku a tovar si vyzdvihnem osobne na predajni, ci sa to stale povazuje za internetovu objendavku?
[QUOTE=vivid.sk;479965]Sorry za OT, ale za toto dat take prachy? Vies kolko MMC si za to mozes kupit, ktore ti tie formaty prehraju (viacmenej) bez problemov?
A prehrievanie mozno vyriesis, mozno nie, pokial ti TV stale funguje, neriesil by som to, zda sa, ze jej to nerobi problem :)[/QUOTE]
MMC mam vyriesene tak, ze mam pripojeny 2TB HDD k routru ASUS RT-N66U a cez WiFi AllShare si prehravam videa a hudbu na TV. Prehrievanie mozno momentalne problemy nerobi, ale do buducna to moze znizit zivotnost TV.
Prehrievanie mam momentalne vyriesene cez externy 60mm ventilator Noctua ktory cez vyrobeny "lievik" zenie vzduch prave cez otvor urceny na pripojenie EVO Kittu. Vzduch je hnany samozrejme cez prachovy filter. Napajanie som mal povodne vyriesene z USB, ale 5V ventilator vydrzal len tyzden a potom zacal chrcat a 12V ventilator zas nemal dostatocne otacky, tak je teraz napajany z externého zdroja ktory sa zapina cez dialkovy ovladac prepetovej ochrany. Bez chladenia sa mi TV hriala na 44-47°C.
presne na to som myslel. Neviete ci ked urobim internetovu objednavku a tovar si vyzdvihnem osobne na predajni, ci sa to stale povazuje za internetovu objendavku?
[QUOTE=vivid.sk;479965]Sorry za OT, ale za toto dat take prachy? Vies kolko MMC si za to mozes kupit, ktore ti tie formaty prehraju (viacmenej) bez problemov?
A prehrievanie mozno vyriesis, mozno nie, pokial ti TV stale funguje, neriesil by som to, zda sa, ze jej to nerobi problem :)[/QUOTE]
MMC mam vyriesene tak, ze mam pripojeny 2TB HDD k routru ASUS RT-N66U a cez WiFi AllShare si prehravam videa a hudbu na TV. Prehrievanie mozno momentalne problemy nerobi, ale do buducna to moze znizit zivotnost TV.
Prehrievanie mam momentalne vyriesene cez externy 60mm ventilator Noctua ktory cez vyrobeny "lievik" zenie vzduch prave cez otvor urceny na pripojenie EVO Kittu. Vzduch je hnany samozrejme cez prachovy filter. Napajanie som mal povodne vyriesene z USB, ale 5V ventilator vydrzal len tyzden a potom zacal chrcat a 12V ventilator zas nemal dostatocne otacky, tak je teraz napajany z externého zdroja ktory sa zapina cez dialkovy ovladac prepetovej ochrany. Bez chladenia sa mi TV hriala na 44-47°C.
Samozrejme,ze je to stale internetova objednavka...Vsetko co objednas cez internet na slovensku,alebo kupis od podomovej firmy,na trhox v stanku,teda hocikde inde,nez v klasickom kamennom obxode (samozrejme to musi byt normalna firma,nie cigan predavajuci kameru v podxode) mozes do tyzdna vratit...Niektore vacsie obxody to dokonca ponukaju tiez (Datard,EW,Nay),ale ktore,to netusim,tieto som uviedol len ako priklad...Niektore internetove shopy dokonca ponukaju 2oj tyzdennu lehotu na vratenie tovaru,zatial viem len o Alze...
[QUOTE=Matrix44;480008]...[/QUOTE]
Podla mna to beries prilis vazne, co maju robit ti, ci maju TV na stene?
A co sa tyka prehravania - ak ti DLNA postacuje, horsie by to so ziadnym MMC nebolo, skor pochybujem, ze za vyhodenych 200-300 euro nieco ziskas, z coho budes mat evidentny uzitok danej investicie (necakaj nejaku zasadne vylepsenu podporu prehravania multimedii).
Podla mna to beries prilis vazne, co maju robit ti, ci maju TV na stene?
A co sa tyka prehravania - ak ti DLNA postacuje, horsie by to so ziadnym MMC nebolo, skor pochybujem, ze za vyhodenych 200-300 euro nieco ziskas, z coho budes mat evidentny uzitok danej investicie (necakaj nejaku zasadne vylepsenu podporu prehravania multimedii).
Chalani cawte,
nemáte niekto zálohované staršie fw. na UE46ES8000
na nete sa mi nedarí najsť žiaden,
dikes
nemáte niekto zálohované staršie fw. na UE46ES8000
na nete sa mi nedarí najsť žiaden,
dikes
Chlapi nemáte za co, jsem rád, že Vám to pomohlo, pokud ten kit někdo nainstaluje, tak sem hned dejte info, jak to funguje :D
Toto napr. splna moj o rok starsi telkac :D :
"Televizor s nyní čtyřjádrovým procesorem si například vytvoří náhledy na terabajtovém disku zaplněném nějakými 800 GB dat v režimu Video během několika sekund. Velice rychle a za podobný čas si do nich doplní dokonce i reálné obrazové náhledy a vy se jen díváte, jak mu to jde od ruky."
"Televizor s nyní čtyřjádrovým procesorem si například vytvoří náhledy na terabajtovém disku zaplněném nějakými 800 GB dat v režimu Video během několika sekund. Velice rychle a za podobný čas si do nich doplní dokonce i reálné obrazové náhledy a vy se jen díváte, jak mu to jde od ruky."
Ano, v tej recenzii bolo predstavených vela "noviniek" ktore uz fungovali aj na modeloch bez Evolution Kitu, ako si spominal nahlady, potom podpora velkokapacitnych ulozist a podobne :)
Ahojte,
pozriete sa mi prosim ci ked zvolite "SOURCE" tak sa Vam zobrazuje aj "EXT" ako aktivne. Mne ano, aj ked nemam nic pripojene. Napadlo ma, ze to by mohol byt u mna ten zdroj prehrievania.
Dakujem Vam,
M
pozriete sa mi prosim ci ked zvolite "SOURCE" tak sa Vam zobrazuje aj "EXT" ako aktivne. Mne ano, aj ked nemam nic pripojene. Napadlo ma, ze to by mohol byt u mna ten zdroj prehrievania.
Dakujem Vam,
M
Ak by sa niekumu nechcelo ladit po zmene programov Skylinku, tak pridavam moj setting. Je to kompletna a zoradena ponuka Skylink Astra 3B 23.5°E + DVB-T + FTA Astra 1 19.2°E
Majte sa,
Matrix44
Majte sa,
Matrix44
[QUOTE=Matrix44;480719]Ahojte,
Dakujem Vam,
M[/QUOTE]
Mne sa EXT zobrazuje aktivne aj v TV aj v monitore,takze predpokladam ze aj u teba sa tak zobrazovat ma...Tiez nemam nic pripojene...
Dakujem Vam,
M[/QUOTE]
Mne sa EXT zobrazuje aktivne aj v TV aj v monitore,takze predpokladam ze aj u teba sa tak zobrazovat ma...Tiez nemam nic pripojene...
tak, mal som moznost u kamarata pohrat sa s novym modelom F8000, a musim povedat, ze Samsung v snahe priniest nieco nove to Menu az prespekuloval. Niektore rozlozenie zostalo zachovane s predosleho modelu a nieco je uplne nove. Celkovo to na mna posobi dojmom chaosu a niecoho nedotiahnuteho, len aby za kazdu cenu prisli s niecim novym!
Tym padom si evolution kit nekupujem teda ani nahodou, a to som ho kupit urcite chcel, ale taketo "vylepsene" menu, nechcem :(
Tym padom si evolution kit nekupujem teda ani nahodou, a to som ho kupit urcite chcel, ale taketo "vylepsene" menu, nechcem :(
Ahojte, dnes som zistil ze vysiel novy firmware T-ECPDEUC_2014.2, ktory si mozete stiahnut zo stranok Samsung http://www.samsung.com/sk/support/model/UE46ES8000SXXH alebo tu je priamy odkaz na stiahnutie http://downloadcenter.samsung.com/content/FM/201408/20140819173521270/T-ECPDEUC_2014.2.exe
Nikde som nenasiel co je tam nove, pripadne vylepsene. Nemate niekto nejake informacie, resp. prakticke skusenosti?
Majte sa,
M
Nikde som nenasiel co je tam nove, pripadne vylepsene. Nemate niekto nejake informacie, resp. prakticke skusenosti?
Majte sa,
M
NIKDY NEUPDATUJTE na novy fw, pokial chcete nadalej pouzivat funkcionalitu samygo (obvykle zakaze root, co znemozni dalsiu funkcionalitu ako desifrovanie PVR a podobne).
No ja mam v TV oficialny firmware od zaciatku a uz som ho aktualizoval aspon 4x. SamyGO som doposial nikdy nepouzival. V com je lepsie nez ofiko firmware?
EDIT:
novy firmware nainstalovany. Zatial som si nevsimol ziadne nove polozky, pripadne nastavenia. Mam pocit ze prechdzanie a nacitanie prehravanych medii z multimediálneho centra sa vyrazne zrychlilo.
EDIT:
novy firmware nainstalovany. Zatial som si nevsimol ziadne nove polozky, pripadne nastavenia. Mam pocit ze prechdzanie a nacitanie prehravanych medii z multimediálneho centra sa vyrazne zrychlilo.
Spoločnosť SAMSUNG na tomto modely HbbTV povolila len pre Českú republiku, resp. na Slovensku nám ho netreba! Je to hanba a Samsung ma opäť teda poriadne naštval! Už ma ich praktiky teda poriadnu štvú. Napr. som sa dozvedel že tento model TV pre Európu nemá pamäť EPG, lebo Samsungu sa nechcelo platiť za licenciu tejto služby. Samsung Galaxy Note 4 nemá FM rádio, lebo predpokladajú že cieľoví zákazníci ho nebudú využívať, a tak nezaplatili poplatok ktorý požaduje EU pokiaľ MT má vstavaný FM tuner. Ale keď nám na diaľku inštalujú aplikácie ich reklamných partnerov do SmartHUB-u, tak s tým problém nemajú!
Ináč dnes som zistil že vyšiel nový firmware verzia 2015.5 http://www.samsung.com/sk/support/model/UE46ES8000SXXH
Pekný večer :)
Ináč dnes som zistil že vyšiel nový firmware verzia 2015.5 http://www.samsung.com/sk/support/model/UE46ES8000SXXH
Pekný večer :)