EVOLVE Blade DUALCORDER
Zdravím.
Mám tento přístroj 14 dní a zatím ho používám pouze na nahrávání filmů. Nahrávání zatím bez problémů, umí to nahrávat 2 programy současně. Ale občas to při zapnutí zamrzne. Asi se s tím budu muset smířit co ? Nebo se to dá nějak odstranit? Nový Fw tam už mám. Potom mne vadí, že když přístroj vypnu a zapnu, tak po zapnutí mám mezi seřazenými televizními kanaly namíchané radia a tim se mne přehazí pořadí televizních kanálů. Musim jit do nastavení a tam zvolit že chci DVBT a potom radia zmizí. Napadlo mne ty radia smazat, stejně je nepoužívám. Je nějaký jiný způsob ?? Děkuji
Mám tento přístroj 14 dní a zatím ho používám pouze na nahrávání filmů. Nahrávání zatím bez problémů, umí to nahrávat 2 programy současně. Ale občas to při zapnutí zamrzne. Asi se s tím budu muset smířit co ? Nebo se to dá nějak odstranit? Nový Fw tam už mám. Potom mne vadí, že když přístroj vypnu a zapnu, tak po zapnutí mám mezi seřazenými televizními kanaly namíchané radia a tim se mne přehazí pořadí televizních kanálů. Musim jit do nastavení a tam zvolit že chci DVBT a potom radia zmizí. Napadlo mne ty radia smazat, stejně je nepoužívám. Je nějaký jiný způsob ?? Děkuji
Má ve specifikaci DVB-C? Nemá. Má slot na CI modul? Nemá.....
Specifikaciam vyrobcov sa neda verit :-). CI modul nie je asi podmienkou DVB-C? Ja mam TV co cez DVB-C prijma aj system HBB-TV a nikde som sa o tom nedocital. Sa cudujem ze naco robia iba DVB-T tunery ked 90% ma doma signal kabelovky s DVB-C.
Už jsi u nás viděl provozovatele DVB-C, který by měl vše FTA? Resp. co by jsi tam chtěl bez CI sledovat? ČT24?
Kamil u nás napríklad áno, modul sa nepoužíva, je natiahnutá prípojka do každého bytu, v prípade neplatenia Ťa odpoja v ich "rozvodnej skrini" priamo tvoju žilu. To isté u mamy. V DVB-C ponuka cca 40-45 programov CZ, SK, prírodopisné, šport, ... Sú to však dva lokálni poskytovatelia, nie UPC. Tu by sa podľa mňa ich cena modulmi a kartami predražila....