Hledám MMC, které přehraje plynule "surová" videa (MTS) z kamery Panasonic HDC-TM700
Ahoj, nedávno jsem po dlouhé době vyřešil problém s přehráváním videa (MTS) z kamery Panasonic HDC-TM700 na PC. CPU Q8400 a GTX275 nestačilo, tak jsem koupil grafiku GTX670 a ta to přehrává hardwarově zcela OK bez účasti CPU. Velmi jsem se s tím natrápil, než jsem poznal, že SW cestou se to nevyřeší (kodeky, přehrávače atd. vše bylo marné). Proto mám obavu, jak to budou zvládat MMC. Je to trochu nestandardní formát *.MTS 1080p50. Nyní bych potřeboval zjistit, jak si s takovým videem poradí MMC, pokud máte někdo zkušenost. Zajímala by mě jak co nejlevnější varianta (koupil bych pro tchyni), tak i nějaký vyspělý přístroj pro mě ;-)
Díky za Vaše zkušenosti.
PS: v případě zájmu můžu někam vystavit testovací video ;-)
Díky za Vaše zkušenosti.
PS: v případě zájmu můžu někam vystavit testovací video ;-)
bez vzorku ti to stejne nikdo na 100% nepotvrdi ze to jeho mmc zvladne, ruzna mmc zvladnou opravdu radu formatu a muzou mit uveden i mts 1080p50 ale i tak to nemusi umet prehrat
dodej vzorek a myslim ze se par ochotnych lidi najde to zkusit na svych mmc prehrat
dodej vzorek a myslim ze se par ochotnych lidi najde to zkusit na svych mmc prehrat
Mé zkušenosti s m2ts z kamery PAN.HDC-TM900 - 1080/50p - 28 Mbps. Můj přehrávač (LG MS450H) přehraje všechno, ale s tímto m2ts je na hraně.V některých pasážích není chod supr plynulý.Filmy MKV s dat.tokem až do 35 Mbps čte bez problémů.Zřejmě je těch 50p na něj už moc.
Zato bluray přehrávač LG BD660 to m2ts z flešky přes USB vstup přehraje perfektně,bez jediného zaváhání.
Výrobci neudávají,co je schopen jejich výrobek přehrát.Takže jedině se takto vyptávat.
PC mi to samozřejmě přehraje
Zato bluray přehrávač LG BD660 to m2ts z flešky přes USB vstup přehraje perfektně,bez jediného zaváhání.
Výrobci neudávají,co je schopen jejich výrobek přehrát.Takže jedině se takto vyptávat.
PC mi to samozřejmě přehraje
@ Sagat_X - daj link na stiahnutie videa (ale zasa nie ze budeme tahat 60 minut domaceho videa :D) a rad ho podlozim mojmu Xtreameru SW3, ako si s tym poradi... :)
Tak vzorek ke stažení je zde. Musí to absolutně plynule lítat. Pokud to máte OK, tak na první pohled je těch 50p vidět oproti jiným videím :-) Aby to tak bylo, musí to přehrávač do TV posílat v 50Hz. Pokud např. PC necháte na defaultních 60Hz, tak to úplně plynulé nebude nikdy. Kamera to posílá do TV též v 50Hz. Jak je to u MMC netuším.
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]