FTA programy konkrétních žánrů - poraďte prosím
Zatím nejsem pevně rozhodnut, na kterou z družic (13E, 19E, 23E, 28E) se naladím - může mi prosím někdo ze zkušenějších poradit v následujících typech FTA programů, tj. příjem zdarma? Eventuálně, mají kvůli následujícím žánrům smysl i jiné, méně běžné pozice? Na FTA seznamy jsem se zběžně díval:
1) Sport - hlavně americký (a světový) BASKET - víte prosím o FTA kanále, kde to dávají?
2) Klasická hudba, jazz, alternativa, fusion - Arte-HD i Mondo-Arte jsou velká lákadla, ale němčina/francouzština/italština je pro mě mínus - není třeba něco podobného i v angličtině na 28E?
3) Rocková muzika - zdarma jen polský Rebel - nic podobného nikde?
4) Erotika - je mezi FTA něco rozumného, nejen reklamy na placené chaty, seznamky, shopy? To pak je asi lepší pustit si to do TV ethernetem z webu, že jo?
-- Děkuji všem! --
1) Sport - hlavně americký (a světový) BASKET - víte prosím o FTA kanále, kde to dávají?
2) Klasická hudba, jazz, alternativa, fusion - Arte-HD i Mondo-Arte jsou velká lákadla, ale němčina/francouzština/italština je pro mě mínus - není třeba něco podobného i v angličtině na 28E?
3) Rocková muzika - zdarma jen polský Rebel - nic podobného nikde?
4) Erotika - je mezi FTA něco rozumného, nejen reklamy na placené chaty, seznamky, shopy? To pak je asi lepší pustit si to do TV ethernetem z webu, že jo?
-- Děkuji všem! --