Xtremer Pro wifi problém
Cez LAN kábel mi funguje sieť v pohode. Ak zapojím wifi anténu a chcem sa napojiť na router doma tak mi router nenájde ani na "Infrastructure(AP)" ani na "WPS(AP). Napíše mi jednoducho "nelze najít SSID!". Anténu som kupoval s Xtreamerom Pro. Skúšal som už aj 3 iné typy Wifi antén - ale bezvýsledne. Preinštaloval som aj firmvéry. Ani na jednom to nešlo - stále rovnaký problém. Bývam v bytovke a iné zariadenia mi nájdu kopu routerov, medzi nimi aj ten môj. Vie mi niekto poradiť???
ďakujem
ďakujem
Jaký máš přesně WiFi USB dongle? Píšeš, že jich zkoušel víc - máš ověřeno, že jsou kompatibilní s Xtr Pro (jsou založeny na Realtek RTL8191SU)? Nemáš protichůdně ( Xtr <> router) nastaveny normy b/g/n nebo frekvence?
Ještě čtu v návodu:
In order to connect your Xtreamer to a wireless environment you need to plug “USB WiFi Antenna (Optional Item)” to a USB2 port on the back panel of your player.The Xtreamer WiFi Antenna supports 802.11N protocol.
We recommend to use LEFT USB2 port as seen from the front.
Ještě čtu v návodu:
In order to connect your Xtreamer to a wireless environment you need to plug “USB WiFi Antenna (Optional Item)” to a USB2 port on the back panel of your player.The Xtreamer WiFi Antenna supports 802.11N protocol.
We recommend to use LEFT USB2 port as seen from the front.
kde ti to pise? Mas ho zapojeny v zadnom USB2 porte, ako sa Kamil nepriamo pyta? Ako Kamil uvadza, vyrobca odporuca lavy USB2 port (pri pohlade spredu)
(len pre istotu sa radsej pytam)
(len pre istotu sa radsej pytam)
Je na něm něco napsané (typ, číslo apod.)? Strč to do PCčka a dej sem , co Ti napíše ve Správci zařízení na daném zařízení na kartě Podrobnosti, ID Hardwaru.
V Správcovi zariadení v Pc mi píše: 802.11 USB Lan card
Strkám to do USB portu podľa návodu - tam kde má byť wifi. Samozrejme som vyskúšal aj iný USB port.
- - - - doplněno - - - -
Strkám to do USB portu podľa návodu - tam kde má byť wifi. Samozrejme som vyskúšal aj iný USB port.
- - - - doplněno - - - -
Tak znovu :-)
Co Ti napíše ve Správci zařízení na daném zařízení na kartě Podrobnosti, ID Hardwaru? Viz http://img.technospot.net/hardware-id-vista.jpg
Cílem je zjistit, jestli máš kompatibilní USB WiFi dongle.
Co Ti napíše ve Správci zařízení na daném zařízení na kartě Podrobnosti, ID Hardwaru? Viz http://img.technospot.net/hardware-id-vista.jpg
Cílem je zjistit, jestli máš kompatibilní USB WiFi dongle.