WD Elements play 2TB - problem
Chtel bych se zeptat jestli nekdo ma toto mmc. mam ho asi 3 tydny a uz me tak 10-15x zamrzl. na nic nereaguje,takze ho musit odpojit natvrdo z el. site.
chtel jsem aktualizovat firmware,jestli by to pomohlo ,ale nejak to nejde. stahl jsem si update ale kdyz ho pridam do souboru v disku tak se nic nedeje. ani kdyz dam aktualizovat firmware v menu.
muze nekdo poradit pls? na disku mam 1TB filmu a nechci o ne prijit. diky moc
chtel jsem aktualizovat firmware,jestli by to pomohlo ,ale nejak to nejde. stahl jsem si update ale kdyz ho pridam do souboru v disku tak se nic nedeje. ani kdyz dam aktualizovat firmware v menu.
muze nekdo poradit pls? na disku mam 1TB filmu a nechci o ne prijit. diky moc
Rozbalil jsi ho ze ZIPu před tím než jsi ho zkopíroval? Nezkoušel jsi přes USB (strana 53)?
rozbalil jsem ho z raru a ted mam soubor s priponou .img
soubor jsem pridal pres flasku do adresare v centru. pak jsem postupoval podle navodu ,ale v NASTAVENI-AKTUALIZOVAT FIRMWARE, neni tam na vyber ten update co jsem stahl.
soubor jsem pridal pres flasku do adresare v centru. pak jsem postupoval podle navodu ,ale v NASTAVENI-AKTUALIZOVAT FIRMWARE, neni tam na vyber ten update co jsem stahl.
http://support.wdc.com/product/download.asp?groupid=1012&sid=167&lang=en
no ted se divam ze to ma fakt priponu ZIP
no ted se divam ze to ma fakt priponu ZIP
takze aktualizace provedena. problem byl v tom ze jsem soubor mel v korenovem adresari,ale byl ve slozce. takze jsem ho zkusil ze slozky vyhodit a voala.
uvidime jestli se prestane sekat.sice o tom pochybuju,ale za pokus to stoji.
kazdopadne diky za zajem
uvidime jestli se prestane sekat.sice o tom pochybuju,ale za pokus to stoji.
kazdopadne diky za zajem
Jestli jsi ho měl ve složce, tak jsi ho neměl v kořenovém adresáři (root). Ale hlavně, že se zadařilo.
Mas ten posledni WD elements model, Je uz tedy pouzitelny? Ty jejich prvni WD elements byly takove nepodarene.
no tak to ti asi nepovim jestli je to ten posledni model. nevim jak to poznam. mozna ze ty prvni nemeli vystup DTS a ja ho mam. koupil jsem ho za 2990Kc (takze hodne levne) na aukru jako novy,ale kdyz jsem si ho zaregistroval na http://www.WDC.com tak je tam konec zaruky 15.12.2012. takze tomu nerozumim.
kazdopadne kdyby se mi nesekal tak je super. disk se okamzite nacte v pc,prenosova rychlost cca 30Mb/s. mam ho optikou propojeny s domacim kinem ,takze prehraje DTS zvuk a HD filmy prehraje taky krasne bez jakychkoliv seku.po aktualizaci firmwaru ma rychlejsi odezvu. ted jeste cekam jestli bude zamrzat dal.
kazdopadne kdyby se mi nesekal tak je super. disk se okamzite nacte v pc,prenosova rychlost cca 30Mb/s. mam ho optikou propojeny s domacim kinem ,takze prehraje DTS zvuk a HD filmy prehraje taky krasne bez jakychkoliv seku.po aktualizaci firmwaru ma rychlejsi odezvu. ted jeste cekam jestli bude zamrzat dal.