5.1 Receiver v cene kolem 8k Kc
ahojte, rad bych pozadal o radu ohledne vyberu AV receiveru. Jde mi pouze o stereo + centralni repro. subwoofer nechci, stejne tak mne nezajimaji zadni repraky.
Puvodne jsem chtel koupit nejake hotove reseni (Onkyo Htx-22 Hd), ale kvuli absenci centru, jsem to nejak zavrhl. Jelikoz mam doma starsi 5.1 sadu Sony, (ve sve dobe nebyly uplne nejlevnejsi), tak mne spise napadlo dat penize do noveho receiveru a z te sady pouzit predni sloupy + centr a dle toho jak to bude hrat, pak v pripade potreby vyhledove obmenit za nejake novejsi lepsi repraky.
Ted k veci, koukal jsem se na receivery, ale jelikoz nabidka je pomerne siroka, tak jsem z toho trochu jelen. Jako zdroj budu mit Xbox360/STB/MMC, vystup pujde do LCD 42". LAN pripojeni mam k dispozici hned u televize, takze pokud by se dalo vyuzit k nejake zajimave funkci tak zauvazuju, nicmene primarne to asi nepotrebuju. :)
Takze, co jsem tak vybiral, tak mam nasledujici kandidaty:
Yamaha RX-V473 B
Yamaha HTR-4065
Onkyo TX-SR313
Onkyo TX-NR414
Urcite vas napadnou i jine zajimave modely, po kterych bude stat za to se podivat, takze budu rad za kazde doporuceni. Diky
Puvodne jsem chtel koupit nejake hotove reseni (Onkyo Htx-22 Hd), ale kvuli absenci centru, jsem to nejak zavrhl. Jelikoz mam doma starsi 5.1 sadu Sony, (ve sve dobe nebyly uplne nejlevnejsi), tak mne spise napadlo dat penize do noveho receiveru a z te sady pouzit predni sloupy + centr a dle toho jak to bude hrat, pak v pripade potreby vyhledove obmenit za nejake novejsi lepsi repraky.
Ted k veci, koukal jsem se na receivery, ale jelikoz nabidka je pomerne siroka, tak jsem z toho trochu jelen. Jako zdroj budu mit Xbox360/STB/MMC, vystup pujde do LCD 42". LAN pripojeni mam k dispozici hned u televize, takze pokud by se dalo vyuzit k nejake zajimave funkci tak zauvazuju, nicmene primarne to asi nepotrebuju. :)
Takze, co jsem tak vybiral, tak mam nasledujici kandidaty:
Yamaha RX-V473 B
Yamaha HTR-4065
Onkyo TX-SR313
Onkyo TX-NR414
Urcite vas napadnou i jine zajimave modely, po kterych bude stat za to se podivat, takze budu rad za kazde doporuceni. Diky
diky za tipy. nakonec jsem vsechny vyse zminene musel zavhrnout, protoze se mi nevejdou do police pod televizi. Objednal jsem Marantz NR1403. Uz je na ceste, tak uvidime....
Tak si to síce skončil ale 5.1 receiver bez subwooferu a nezájmu o zadné repro už nie je 5.1 ale 2.0. Nechápem potom načo si chcel kúpiť Yamahu ktorá má navyše hromadu kino efektov na ktoré práve potrebuješ sústavu 5 repro.
Inak vynikajúca cena v MALLe za Pioneer AVR s 4xHDMI1.4 vstupmi za 179 EUR !!!
Inak vynikajúca cena v MALLe za Pioneer AVR s 4xHDMI1.4 vstupmi za 179 EUR !!!