Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

MMC s BD mechanikou

black13 (13)|23.12.2012 00:25
Potreboval by som poradit s kupou MMC, momentalne mam par rokov GURU 2, ktore som kupoval hlavne pre integrovany DVD prehravac a potreboval by som upgradnut na nieco podobne s podporou HD. Teda hlavne poziadavky su velmi dobra podpora video formatov (aj HD) a cz/sk titulkov, integrovany BD/DVD prehravac a najradsej by som bol aj keby mal integrovany HDD. Nezaujima ma (nevyuzivam) interny dvb-t tuner, sietove pripojenie, wi-fi a pod. Zial, nic podobne som nenasiel. Existuje vobec take MMC alebo sa mam skor zamerat na nejaky BD prehravac. Tam ale vidim problem v podpore video formatov, titulkov a nutnost externeho HDD na prehravanie externeho obsahu. Dakujem za kazdu radu, ktora by ma posunula v rozhodovani.
black13 (13)|23.12.2012 15:46
vdaka za info, velmi si ma nepotesil. xtreamer sa mi zda na to, co od toho potrebujem zbytocne drahy (a dokonca ani nema internu mechaniku).

[QUOTE=KamilZ;418322]MMC s BD mechanikou nebo možností jejího připojení moc není a Ultra 2 je jedno z nich (a další spočítáš na prstech jedné ruky)[/QUOTE] - existuju teda aj nejake dalsie?

asi sa ale budem musiet zamerat na BD prehravace - je naozaj ten LG BD660 taky dobry, co sa tyka podpory formatov a titulkov, zda sa mi, ze som niekde cital, ze nepodporuje XviD a tiez sa neda nastavit velkost titulkov, co su dost podstatne veci.
KamilZ (10277)|23.12.2012 16:01
Žádný BD přehrávač nemá takovou podporu formátů jako MMC. Hlavní síla BD660 je v CIFS, které Ty ale nevyužiješ. Přečti si ještě jednou třetí odrážku v mém prvním odkazu, to je řešení, kterým by jsi se měl ubírat (a je i nejlevnější). Máš tam i typ na MMC s BD, přestože to není rozumné řešení.
josefíka (651)|24.12.2012 10:27
Koupil jsem DUNE Smart B1 v o-video.cz