Jaké vybrat domácí kino? Samsung nebo LG?
Ahoj, jaké byste mi doporučili domácí kino k 3D televizi LG 42LW5500?
Jsem amatér a tak bych chtěl vybrat z kompletů Lg nebo Samsung.
Cena do 10000 Kč a může být i Soundbar.
Děkuji Vám předem.
Jsem amatér a tak bych chtěl vybrat z kompletů Lg nebo Samsung.
Cena do 10000 Kč a může být i Soundbar.
Děkuji Vám předem.
Ziadne AIO.
Kup si AVR+repro v sete, to je maximalny kompromis. Napriklad:
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste] + [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
pripadne:
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Kup si AVR+repro v sete, to je maximalny kompromis. Napriklad:
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste] + [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
pripadne:
Děkuji za tip. Jde i nějaké varianta se sloupcovými předními repráky? Proč se nedoporučují sety od zmiňovaných značek?
Protože ani Samsung ani LG (zřejmě naštěstí) žádné AVR nedělají, dělají jen "hračky" typu DK. Jen pro jistotu - K AVR + repro budeš ještě potřebovat BD přehrávač a případně MMC. Záleží co od něj čekáš za funkce. AVR + repro Ti řeší jen zvuk a vstupy.
Největší problém DK je v tom, že sice dělají všechno, ale ne pořádně. Pro nenáročného uživatele asi stačí, ale náročnější narazí. Další průšvih je v tom, že často nejdříve odejde DVD/BD mechanika. U těchto zařízení (DK) je oprava drahá, protože tam nenarveš libovolnou jako do PC. Proto je lepší mít samostatné komponenty a levný BD přehrávač, který snadno vyměníš.
Největší problém DK je v tom, že sice dělají všechno, ale ne pořádně. Pro nenáročného uživatele asi stačí, ale náročnější narazí. Další průšvih je v tom, že často nejdříve odejde DVD/BD mechanika. U těchto zařízení (DK) je oprava drahá, protože tam nenarveš libovolnou jako do PC. Proto je lepší mít samostatné komponenty a levný BD přehrávač, který snadno vyměníš.
Jak jsem psal, tak nejsem nějak náročný audiofil.
Spíše hledám řešení, aby hezky vypadalo a hrálo lépe než defaultní repráky na TV. Co si myslím, že právě zmíněné DK(Lg, Samsung) pro BFU umí ne? :)
Spíše hledám řešení, aby hezky vypadalo a hrálo lépe než defaultní repráky na TV. Co si myslím, že právě zmíněné DK(Lg, Samsung) pro BFU umí ne? :)
[QUOTE=perseus10;439600]Jak jsem psal, tak nejsem nějak náročný audiofil.[/QUOTE]
Preto aj uvedene tipy.
Myslim, ze obdobnych uzivatelov tu uz bolo, je to ako cez kopirak. Odporucam precitat cele toto vlakno.
A preco LG alebo Samsung? Fotoaparat (...dosad si co potrebujes) predsa tiez hladas u znaciek, ktore sa danej problematike venuju, nie?
Preto aj uvedene tipy.
Myslim, ze obdobnych uzivatelov tu uz bolo, je to ako cez kopirak. Odporucam precitat cele toto vlakno.
A preco LG alebo Samsung? Fotoaparat (...dosad si co potrebujes) predsa tiez hladas u znaciek, ktore sa danej problematike venuju, nie?
Děkuji za tipy.
Nakonec vybráno "nedoporučené BFU DK" LG BH7520T, ale hraje to nad moje očekávání. Hraje to opravdu perfektně. Testováno oproti Samsungu v podobné cenové relaci je to určitě o třídu lepší.
Nakonec vybráno "nedoporučené BFU DK" LG BH7520T, ale hraje to nad moje očekávání. Hraje to opravdu perfektně. Testováno oproti Samsungu v podobné cenové relaci je to určitě o třídu lepší.
Nevím, proč tu pořád někdo zakládá stejná vlákna a pak si stejně koupi sračku, kterou mu nikdo nedoporučí.
[QUOTE=KamilZ;439585] ..........Největší problém DK je v tom, že sice dělají všechno, ale ne pořádně. Pro nenáročného uživatele asi stačí, ale náročnější narazí.........[/QUOTE]
Bohužel máš tragickou pravdu!:BB: Každopádně si myslím, kdyby to prodávali za polovic, přesto by na tom vydělali.
Bohužel máš tragickou pravdu!:BB: Každopádně si myslím, kdyby to prodávali za polovic, přesto by na tom vydělali.
Ještě pro doplnění, dnes už bych neutrácel za zbytečnosti, jako je 3D, SMART (pokud ještě lze odmítnout), tato hračka je mi jen na obtíž apod. Sice jsem v Alze k novým Samům viděl i klávesnici, ale i tak. Kdyby místo těch různých kravin raději umožnili lepší editaci kanálů, uvolnili PVR a vzadu udělali nějaké díry na připojení repráků a distribuovali jen odladěný firmware, udělali by líp!