A.C. Ryan Playon HD ACR 76120
Dobrý den, vlastním MMC 76120. Ze stránek ACRYAN jsem použil poslední firmware, ale nejsem moc spokojený s novou strukturou menu a tak hledám odpověď na to, zda-li mohu bez nějakých problémů vrátit poslední firmware /v8.5.4 r7317 (Evropská)/ na 8.3.3. r4824(Evropská).
Nejsem si zcela jistý že MMC bude poté opět OK. U předešlého MMC- Evolve Solaris jsem také pozměnil firmware a tam proběhlo vše bez problémů.
Díky za info.
Nejsem si zcela jistý že MMC bude poté opět OK. U předešlého MMC- Evolve Solaris jsem také pozměnil firmware a tam proběhlo vše bez problémů.
Díky za info.
Mělo by to normálně fungovat musíš to tam dát přes pohotovostní režim.
Odesláno z mého GT-I9000 pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého GT-I9000 pomocí Tapatalk 2
Zdravím, díky za odpověď. Shodu okolností jsem ještě sehnal kontakt na zástupce firmy, která se prodejem zabývala. Po rozhovoru s technikem,který byl velice vstřícný a pokoušel se mi vysvětlit podstatu , že úplně poslední firm. budu moci vrátit jen do tzv. 1 již novějšího firm., ale ne již do původního/ starého/. To již prý nelze. Jedná se o jinou grafiku, atd... /Nejsem tak technicky znalý abych všemu porozuměl./
Když jsem se tak rozepsal, bylo by možno nějakým způsobem doinstalovat TV archiv ČT?
Když jsem se tak rozepsal, bylo by možno nějakým způsobem doinstalovat TV archiv ČT?