Proč mi Xtreamer Prodigy Black při výběru 2 kanálů nahrává jeden kanál jinam, než jsem určil?
Má někdo podobné zkušenosti?
Při současném nahrávání 2 kanálů se mi jeden kanál nahraje správně a druhý mi vybere úplně jiný kanál než jsem naprogramoval a uloží do složky Other?
Původně jsem myslel, že jsem zadal omylem jiný kanál, takže jsem se na správnost programování soustředil, ale děje se to opakovaně!
Děkuji za odpovědi
Při současném nahrávání 2 kanálů se mi jeden kanál nahraje správně a druhý mi vybere úplně jiný kanál než jsem naprogramoval a uloží do složky Other?
Původně jsem myslel, že jsem zadal omylem jiný kanál, takže jsem se na správnost programování soustředil, ale děje se to opakovaně!
Děkuji za odpovědi
Bohužel toto je skutečnost, u druhého tuneru je při nahrávání problém s přepnutím na požadovanou programovou pozici a nahrává, co ho napadne. V posledním FW 4 je alespoň úspěšnost 50/50, nic moc... Na extreameru to bohužel neberou jako chybu, ale vlastnost - napsali, že druhý tuner je určen pouze pro sledování jiného programu, než nahráváš, nikoli pro dva samostatné časové záznamy.
[QUOTE=Konradek;442998]Bohužel toto je skutečnost, u druhého tuneru je při nahrávání problém s přepnutím na požadovanou programovou pozici a nahrává, co ho napadne. V posledním FW 4 je alespoň úspěšnost 50/50, nic moc... Na extreameru to bohužel neberou jako chybu, ale vlastnost - napsali, že druhý tuner je určen pouze pro sledování jiného programu, než nahráváš, nikoli pro dva samostatné časové záznamy.[/QUOTE]
Takže mám jasno. Neriskovat s nahrávámím druhého pořadu současně.
Děkuji za odověď.
Škoda jen, že je to po14 dnech od koupi, jinak bych krám vrátil!
Takže mám jasno. Neriskovat s nahrávámím druhého pořadu současně.
Děkuji za odověď.
Škoda jen, že je to po14 dnech od koupi, jinak bych krám vrátil!