Panasonic DMR-EX77 - zobrazování kanálů v " PROFILu "
Upozorňuji že do doby než jsem znovu musela ladit ( DVB-T) kvůli přidání nového programu Prima ZOOM, tak vše bylo OK. Prostě chci natočit např. film a zmáčknu na ovladači GUIDE - (Tv příručka ) a zobrazí se mi v levém sloupci chaoticky všechny kanály včetně rádií. Upravila jsem si to v PROFILU 1, kde je to OK. Zlobí mne že, když znovu chci natáčet a zmáčknu GUIDE, tak se zobrazí chaoticky všechny tv i radiové kanály. Musím zmáčknout modré tlačítko , vybrat PROFIL 1 a je to OK. Je to prostě další krok navíc , který jsem dříve nemusela dělat. Chci prostě po zmáčknutí GUIDE aby se mi hned zobrazily pouze ty vybrané Tv kanály. díky za radu
Šárko, musíte nastavit profil1 v menu GUIDE, ale také mimo něj - tady při sledování přepněte DMR na jiný program a podle menu dole - stisknutím a výběrem barevného tlačítka nastavte profil také zde v TV módu. Tedy nastavit profil1 v GUIDE i v programech, poté by mělo být zobrazeno správně.
Já v menu GUIDE nic nenastavovala ani to snad nejde. Pouze jsem to seřizovala přes "Editace profilů " tedy přes tlačítko FUNCTION MENU.
Myslím, že jde, odpoledne se podívám a popíšu přesněji, také tento model mám. Musíte tam vybrat ten svůj upravený profil.
Jasně , v menu GUIDE mi po spuštění okamžitě naskočí ten chaotický a ten upravený musím zobrazit modrým tlačitkem. Chci aby se po spuštění zobrazoval ten správný.
Na DO, stisknout tlačítko "i", poté několikrát zmáčknout na DO, MODRÉ tlačítko, až v info panelu dole na obrazovce vpravo v modrém poli naskočí název "Profil 1" a poté stisknout na DO, tlačítko "exit" nebo počkat, až info panel sám zmizí.
Tak na ovladači mačkám " i" a jen asi na potřetí naskočila na pár sec. nějaká tabulka dole a ztratila se. No a nyní se pokouším už asi 20 x a "i" tlačitko vůbec nereaguje, tak nevím.