Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

Mezi nebem a zemí je mnoho otázek, na které současná věda nezná odpovědi

Pave1 (4279)|6.3.2013 15:29
Tento dokument o vodě je plný fungujích přístrojů, které mění vlastnosti vody, ale podle poznání současné vědy by nikdy neměly fungovat.
Mnoho spokojených zákazníků ale napovídá, že nejde o šarlatánství, ale o skutečně fungující technologie, které ale současná věda neumí vůbec popsat.
Přístroje se používají v nemocnicích, moderních továrnách, v pekařstvích nebo třeba i v kostele nebo plaveckém bazénu. Všude fungují, efekt je měřitelný a jasně doložitelný. Něco nám uniká .-) ?

Stojí za vidění .-) (a stojí za zamyšlení, zda "vědecké pravdy", ovlivňující naše životy ve vyspělé civilizaci, jsou vždy stoprocentní)

Pave1 (4279)|6.3.2013 15:57
http://www.grander-technologie.com/cz/grandereffekt/index.php - česká verze popisu jednoho z přístrojů

http://www.grander-technologie.com/de/

Nadšení uživatelé Grander-Technologie mluví o:

jemnější chuti vody
delší skladovatelnosti
zvýšené potřebě pít vodu
přirozenější chuti u potravin
zlepšeném růstu rostlin
nápadné nádheře květin
úspoře pracích a mycích prostředků atd.
mirekv (7169)|6.3.2013 16:19
Reklama... Pokud si přečtu nezávislou studii, uvěřím, ale ne na stránkách firmy, která se tím živí! Takových stuií vysypu pytel!
Pave1 (4279)|6.3.2013 18:15
Ten dokument točili nezávislí lidé .-) . Stránky jsem tam dal jen pro zajímavost, navíc nevedou k tomu nejzajímavějšímu člověku (co vysouší ty sklepy a prodal už přes 20 000 kusů a zákazníci jsou spokojení).

Doporučím tak nejdřív odkoukat celé video a pak teprve psát moudra, to není o jednom člověku :-) .

Navíc zrovna ten z webovek byl prověřený technikama v tý továrně - továrna ušetřila za chemii, jeho zařízení funguje, akorát oni nevědí jak, neumí to popsat.
Ale ušetřili, tak to berou. Používají to kasina, pekárny, továrny, ale mně se nejvíc líbil ten člověk s "tyčkostrojem" - co vysouší vlhkost. Mít tolik spokojených zákazníků, suchých sklepů, kostelů, atd. a ještě vyseknout tak nádherný popis zařízení v dokumentu (viz pořad), to je prostě MAZEC :D .
ai (2993)|6.3.2013 20:57
Byla doba, kde jsem to s udivem am vsechno hltal. :-) Ja si prave myslim, ze tohle souvisi s timto, samotnym zakladaem chovani castic. Vedci, fyzikove ani nevi jak do dusledku a proc se chovaji castice, viz znamy jev nazvany "double slit experiment, ktery je uz znacne stary a ja jsem to v knizkach na skolach nevidel, proc to tam neni? :-)
kde elektron se chova jako castice,kdyz cely proces zaroven pozorujeme, kdyz ne, tak se chova jako vlneni,
ja jsem to kdysi cele shledl, Holographic Universe teorie, kde nikdo nevi co s tim, nekdo to ukonci s nabozenstvim, nekdo to ukonci s neprobadanym chovanim castic jako vln a cele string theory atd.

ten double slip test je podivny, protoze mereni, pozorovani prave docili jiny vysledek, takze proc by mel nekdo dokazovat, merit neco co treba ani dnes zmerit, porovnat nelze?
Mozna to souvisi z sound waves s vodou nebo temi pokusy kde se meni tvar tech praskovych vzorku, pokud se do nej pusti rozlisne tony, je toho plny youtube, ted si nevzpomenu jak se to jmenuje. Treba elektromagnetismus a vlneni maji spolecny zaklad jak castice funguji, vlastne jak jsou interaktivni mezi sebou, treba i s gravitacnimi silami, nebo vsechny 4 sily ve vesmiru jsou jen dusledek jak se ta "quantum polevka" ve vesmiru jevi nam,
Neni uz cas aby to zacali ucit vse jako quantum fyziku od zacatku :-) s tim, ze kolem nas je svet castic, jak to nazyvaji "quantum polevka", kde se to ridi shlukuje podle znamych nebo neznamych jevu, nebo , ze se nam to tak jevi, co kdyz nam to mozek tak nejak zjednodusil, abychom prezili, ze treba zakladni gravitacni rovnice F=Gxm1xm2/r2 je jen vyjimka , ktera plati pokud .... a dalsi priklady :-)
mirekv (7169)|6.3.2013 21:05
Teď na to nemám čas, faktem je, že molekuly vody tvoří dlouhé řetězce a ty mohou být ovlivňovány různými vlivy a případně se chovat něco jako DNA.
Pave1 (4279)|6.3.2013 21:14
Dneska to šlo v TV, tak jsem to skouknul. Je docela švanda, že to těm maníkům prostě funguje. Nikdo neví jak, ale zákazníci jen potvrzují, že jim to šetří peníze a výsledky jsou měřitelné (technici v laboratořích).

Až budeš mít čas, tak se podívej .-) .

Samozřejmě to celé ukazuje na tu "nebulvární" část názvu dokumentu - tedy má voda paměť? Každopádně si najdi někde za půlkou tu část o vysoušení kostela a vinného sklepa, kde pak mluví autor vysoušedla a ukazuje ho, popisuje funkci. To je naprostá bomba, ta pasáž (a má 20000 spokojených zákazníků .-)) ).
Využívá pole energií, o kterých nikdo nepíše, ale zdá se, že perfektně fungují. Prostě M A Z E C .

(Já už nic hltat z TV nemusím. Že fungují věci, který podle vědy neexistujou, tak to jsem jednou viděl na vlastní bulvy a je to zážitek, kterej opravdu nikomu nepřeju. Neveříš, že to je možný, jasný důkaz o pravdivosti bohužel přichází vzápětí a je ještě tvrdší, než čekáš - žádný pochybnosti nepřipouští. Kdo není ochotný věřit, že život je víc, než se zdá že je možný, ten prostě nežije. Pár lidí na tom ujíždí, já rozhodně ne, ale mám rád pěkný dokumenty o těchto věcech).