Zesílení zvuku - LED TV + BR přehrávač
Chtěl bych místní matadory poprosit o radu. Mám 60" televizi Sharp a BR přehrávač Panasonic. Bohužel, když pustím BR film (origo), tak hraje dost potichu i když to na televizi zesílím co to jde. Předpokládám, že to tedy bude chtít vylepšit o nějaký zesilovač a jednu, dvě či více bedýnek :-)
Mohli byste mi prosím poradit nějaké řešení ? Preferuji malá, skladná řešení, ne ty veliký krávy jako z 90. let. Nechci jezdit vyhrávat na Czechtekk, potřebuji jen něco tak 3x silnějšího a čistšího, než je běžný zvuk z tv. Repro bude stačit určitě 2.0 , 5.1 a více nepotřebuji.
Díky za každou radu
Tom
Mohli byste mi prosím poradit nějaké řešení ? Preferuji malá, skladná řešení, ne ty veliký krávy jako z 90. let. Nechci jezdit vyhrávat na Czechtekk, potřebuji jen něco tak 3x silnějšího a čistšího, než je běžný zvuk z tv. Repro bude stačit určitě 2.0 , 5.1 a více nepotřebuji.
Díky za každou radu
Tom
Toto je minimum, od coho sa da odpichnut dalej (v zavislosti od rozpoctu, ktory si nedefinoval. Mas tam HD dekodery zvuku a nejake dalsie HDMI vstupy, pre dalsie komponenty do buducna):
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
[QUOTE=Tomas_2002;457802]ne ty veliký krávy jako z 90. let.[/QUOTE]
No kravy z 90. let su dostupne stale aj v 21 storoci, pretoze ten, kto to mysli so zvukom vazne vie, ze ziadne "pidi" plastove repraciky s rozmermi 10x10cm zahrat jednoducho nemozu to, co plnohonotne bedne.
Staci si pozriet to, co ponukaju firmy, ktore sa vyvojom repro uz nejaky ten rok zaoberaju:
Focal Utopia - ako stvorene do kazdej vacsej obyvacky :D
[SPOILER]
[ATTACH=CONFIG]23451[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]23452[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]23453[/ATTACH]
[/SPOILER]
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
[QUOTE=Tomas_2002;457802]ne ty veliký krávy jako z 90. let.[/QUOTE]
No kravy z 90. let su dostupne stale aj v 21 storoci, pretoze ten, kto to mysli so zvukom vazne vie, ze ziadne "pidi" plastove repraciky s rozmermi 10x10cm zahrat jednoducho nemozu to, co plnohonotne bedne.
Staci si pozriet to, co ponukaju firmy, ktore sa vyvojom repro uz nejaky ten rok zaoberaju:
Focal Utopia - ako stvorene do kazdej vacsej obyvacky :D
[SPOILER]
[ATTACH=CONFIG]23451[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]23452[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]23453[/ATTACH]
[/SPOILER]
Díkes za radu, takhle bych si to nějak představoval. Jenom taková drobnost - neměl bys tam něco, co by bylo měnší než moje vinotéka ? :D Opravdu nejsem žádný audiofil.
Vyššie uvedené onkyo JE menšie, ako vinotéka. Nič horšie nemá zmysel kupovať.
Pre audiofilov je druhá časť môjho predchádzajúceho príspevku.
Pre audiofilov je druhá časť môjho predchádzajúceho príspevku.