Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

Dvico TVIX 3D S2

Hmm (1739)|13.7.2013 18:39
Předpokládám, že nikdo nemá zkušenost s novým TVIXem 3D S2?
http://www.tvix.co.kr/ENG/products/tvix_3d_s2.aspx
Zatím jedu na TVIX 7000A, ale už se zadýchává a chtělo by to obměnu. Mám i Dunu HD Duo, ale nechci, aby jely harddisky, pokud koukám z flešky.
Na TVIXu je sympatický výborný obraz a zobrazování titulků, kdy font ve žluté barvě prostě nemá chybu.
Vůbec netuším zda tenhle nový přehrávač je schopen CZ titulky zobrazovat, nemohu to najít, a protože se v Česku přehrávač neprodává, tak se bojím, že nikoliv.
Na druhou stranu, pokud to uměly TVIX přehrávače dříve, tak proč tuto schopnost nepřenést do nového firmaware.
Dát pětilitr na blind se mi ale nechce. Nemáte někdo více informací o tomto přístroji nebo odůvodněný závěr, jak by to s těma titulkama mohlo být?

Francouzský test (viz překlad) přehrávač tak trochu setřel, ale nikoli za multimedialitu a obrazovou kvalitu. Navíc není zrovna podrobný.
http://translate.google.cz/translate?sl=auto&tl=cs&js=n&prev=_t&hl=cs&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fwww.lesnumeriques.com%2Fdisque-dur-multimedia%2Ftvix-3d-s2-p14711%2Ftest.html
Uživatelsky ne zrovna dokonalé rozhraní mi vůbec nevadí, případná neschopnost dát menu u BR už trochu ano, (ne)schopnost dát české titulky je samozřejmě zásadní.
konevki (84)|13.7.2013 21:29
Zkusenost nemam, ale mel jsem TViX 6500A a slouzil mi dobre, a dodnes slouzi rodicum bez problemu. Koukal jsem na tu recenzi a jsem docela zklaman. Cim byl TViX ve sve dobe jedinecny a cim vynikal o proti jinym vyrobcum byl prave fw, a tim ze prestali delat svuj fw a prevzali ho od realteku si myslim ze to je hodne velky krok zpet. Uz jen to ze presli od chipsetu Sigma Design na Realtek me zklamalo.
kuko61 (257)|14.7.2013 05:52
Ma to Raltek RTD1186 - zakladne funkcie a podpora formatov je skoro u vsetkych prehravacov s tymto chipsetom rovnaka, maximalne je trochu zmenene uzivatelske rozhranie, ci pridany Jukebox.
Takze ked si precitas recenziu nejakeho prehravaca s tymto chipsetom (eGreat, Evolve, Xtreamer, Mede8er), zistis funkcie tohoto Dvica.