Propojení soundbaru s LED TV
Dobrý den, mám vlekou prosbu. Již dva dny si lámu hlavu nad připojením soundbaru Samsung HW F550 s tv Samsung ue40d5700. Dle přiložených návodu a návodů zveřejněných na youtube jsem cbybu nedokázal rozluštit. Problém je v tom, že po připojení HDMI kabelu (zkoušel jsem i optický kabel) mezi sounbarem a TV mi nefunguje zvuk. Zkoušel jsem zapojit přes usb telefon a vše v pohodě, ale přes hdmi prostě nic. Jsem lajk, ale asi bude něco špatně nastavené v TV. Díky moc za každou radu!
Myslím, že řada D5xxx nemá HDMI 1.4 a tedy ARC, takže musíš optikou. Soundbar přepnout na "D.IN". Na TV by nemělo být třeba cokoli nastavovat, max. to, aby do optiky pouštěla 5.1 (ale stereo by mělo jet vždy).
[QUOTE=Syphoon23;465304]Tak bohužel, propojil jsem pouze opt. kabelem a nic[/QUOTE]
Precitaj si navod k soundbaru a zvol adekvatny vstup. Pokial nieje pokazeny (co snad nie) a nemas opticky kabel zlomeny (na vystupe si skontroluj viditelne cervene svetlo), musi to ist. Taktiez docasne zo soundbaru odpoj ostatne kable, ktore nepotrebujes (HDMI).
Precitaj si navod k soundbaru a zvol adekvatny vstup. Pokial nieje pokazeny (co snad nie) a nemas opticky kabel zlomeny (na vystupe si skontroluj viditelne cervene svetlo), musi to ist. Taktiez docasne zo soundbaru odpoj ostatne kable, ktore nepotrebujes (HDMI).
Tak nic, i po připojení optického kabelu, který sice svíti se nic nestalo. Musí to být někde v TV přepnutí něčeho... jinak bluetooth a hdmi z PC žádná problém...
[QUOTE=Syphoon23;465341]Musí to být někde v TV přepnutí něčeho[/QUOTE]
Nieje to v TV. Ak vystup z TV "svieti", s velkou pravdepodobnostou funguje. BT a HDMI su ine zdroje. Moze byt problem/chyba aj v soundbare a optickom vstupe, idealne odskusat v obchode, kde si kupil. Ale zda sa mi to malo pravdepodobne. Skor prebehni nastavenia soundbaru, ci tam nahodou nemas nieco zakazane/vypnute.
Nieje to v TV. Ak vystup z TV "svieti", s velkou pravdepodobnostou funguje. BT a HDMI su ine zdroje. Moze byt problem/chyba aj v soundbare a optickom vstupe, idealne odskusat v obchode, kde si kupil. Ale zda sa mi to malo pravdepodobne. Skor prebehni nastavenia soundbaru, ci tam nahodou nemas nieco zakazane/vypnute.