Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

Stropni drzak pro Benq W1070

rFactor (2)|11.10.2013 23:37
Zdravim vsechny,

koupil jsem si tenhle projektorek a potrebuji ho pripevnit pod strop a mam problem sehnat vhodny drzak.

Moje pozadavky jsou schopnost naklonu nahoru/dolu minimalne o 20°, vysunuti o cca 30-40cm, naprosto presne jiste upevneni a cena rozumna, do 2000-2500. Napriklad tento [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] nepripada v uvahu kdyz umoznuje naklon jen 10°; projektor pouzivam na hrani simulatoru a sedim velice blizko u obrazovky, proto musi byt i projektor blizko a naklonen silne dolu. Diky
KamilZ (10277)|12.10.2013 06:18
Originál neseženeš, nějaký univerzal. Máš celkem extrémní požadavky, našel jsem jen tento, ale je delší a vypadá jako šméčko: http://www.connectit.cz/produkty/drzaky/na-projektory/connect-it-p2-stropni-drzak-na-projektor.html

Při hledání jsem často narazil na uvádění sklonu 30%, ale když jsem se podíval k výrobci, tak ten korektně uváděl +-15%. Předpokládám, že Ty potřebuješ +-20%. Nevyřeší Ti to spíš takový typ? [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
rFactor (2)|12.10.2013 15:53
Diky moc!! Vubec me nenapadlo ze bych to mohl vyresit jinak nez od stropu lol..
Ten benq bude perfektni.
KUFI (63)|28.12.2013 18:16
Na naklaneni zapomen. Pokud ti teda nevadi sesekany bocni okraje po korekci lichobeznikovyho nastaveni.. nehlede na to, ze ty levnejsi drzaky maji tendenci se vahou projektoru stale vracet do roviny a ten naklon musis stale upravovat.
Ja mam k W1070 tento, ta minirecka je ode me [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]

Namontovanej vypada takto: