Mede8er MED 800X3D, MEDE8ER MED 1000X3D
[QUOTE=Saxel;520808]miro333:
Na gigabit pohodlně stačí kabeláž specifikace Cat5e.[/QUOTE]
stačí ako stačí, s 5e je Gb/s dosiahnuteľných, s 6 garantovaných
ako na dátový tok filmu je to jedno, ale pri prenosoch je lepšie mať vyššiu rýchlosť, ni? naviac keď rozdiel v cene káblov nie je príliš veľký...
Na gigabit pohodlně stačí kabeláž specifikace Cat5e.[/QUOTE]
stačí ako stačí, s 5e je Gb/s dosiahnuteľných, s 6 garantovaných
ako na dátový tok filmu je to jedno, ale pri prenosoch je lepšie mať vyššiu rýchlosť, ni? naviac keď rozdiel v cene káblov nie je príliš veľký...
Cat5e bohat staci. Bez problemu funguje pokud jsou take dobre nakrimpovane konektory a patch panely. Cat6 pro vyuziti 10gbps jsou potreba v siti mit i dane sitove prvky pripadne i stinene konektory. Kde kabely Cat6 nad Cat5e mohou byt lepsi na 1gbps siti bez pritomnosti switche je pouziti HDMI over ethernet diky konstrukci kabelu a preslechum mezi zilamy. Jinak pro bezny domaci provoz Cat5e bohate staci.
Mám doma Mede8er 800 X3D ... nějak se nevyznám v ukládání souborů. Jde nějak vytvořit podsložky? Například Hudba --->Kapela---->Alba. Pokud vnořím do složky další složku, systém ji nevidí. Dále pokud přepnu v nabídce na např. FOTKY, stejně se zobrazí i některé filmy nebo hudební alba i přes to, že složna s hudbou neobsahuje žádné foto, dokonce ani náhled přebalu alba.
No já mám sdílenou složku v PC a v té podsložky. Z té přehrávám filmy hudbu apod.Vidí vše a nenarazil jsem na žádný problém.Může být i více podsložek.Ideálně si tu sdílenou složku dát do favorites pro rychlý přístup.
[QUOTE=petison;523244]No já mám sdílenou složku v PC a v té podsložky. Z té přehrávám filmy hudbu apod.Vidí vše a nenarazil jsem na žádný problém.Může být i více podsložek.Ideálně si tu sdílenou složku dát do favorites pro rychlý přístup.[/QUOTE]
Můj problém je se čtením disků. Mám 4TB HDD integrovaný v přístroji a naformátovaný taky v přístroji. Zapnu modrý USB kabel do noťase a vytvořím na interním HDD složky ... foto...film atd. Do těchto složek následně nakopíruji muziku ať už samostatně nebo ve složkách nebo filmy. Po odpojení kabelu, restartu konzole a opětovném najetí konzole vidím jen ty základní složky (foto, film) nevidím ty podložky s muzikou nebo filmy. Zkoušel jsem měnit atributy a nepomohlo. Půjčil jsem si tedy externí HDD a zapijil do zadního USB portu. Systém disk vidí, jde na něj nakopírovat....ale opět nevidí podsložky!....já už jsem v koncích...už mne prostě nic nenapadá ... nemá někdo radu co dělám špatně nebo jestli je to na reklamaci? Jakým způsobem vy kopírujete soubory na disk? Děkuiji za případné rady. R.
Můj problém je se čtením disků. Mám 4TB HDD integrovaný v přístroji a naformátovaný taky v přístroji. Zapnu modrý USB kabel do noťase a vytvořím na interním HDD složky ... foto...film atd. Do těchto složek následně nakopíruji muziku ať už samostatně nebo ve složkách nebo filmy. Po odpojení kabelu, restartu konzole a opětovném najetí konzole vidím jen ty základní složky (foto, film) nevidím ty podložky s muzikou nebo filmy. Zkoušel jsem měnit atributy a nepomohlo. Půjčil jsem si tedy externí HDD a zapijil do zadního USB portu. Systém disk vidí, jde na něj nakopírovat....ale opět nevidí podsložky!....já už jsem v koncích...už mne prostě nic nenapadá ... nemá někdo radu co dělám špatně nebo jestli je to na reklamaci? Jakým způsobem vy kopírujete soubory na disk? Děkuiji za případné rady. R.