MMC do 120€
Zdravim, idem kupovat novu TV a chcem ku nej nejake MMC. PLS poradte. Pozeral som na UMAX eGreat U8 alebo nejaky Xtreamer (prodigy Black je ale dost drahy uz). Prehravat chcem hlavne 1080p filmy a 3D filmy. Ku TV bude prepojení asi cez HDMI a prehravane budu filmy zo zdielaneho priecinka z PC.
Pokial by to bol ten UMAX eGreat U8, mate s nim niekto skusenost ako XBMC? Ide vsetko fpoho?
TV bude asi LG 47LA660S (alebo mensi 42" model).
Dakujem
Pokial by to bol ten UMAX eGreat U8, mate s nim niekto skusenost ako XBMC? Ide vsetko fpoho?
TV bude asi LG 47LA660S (alebo mensi 42" model).
Dakujem
Teraz co pozeram, tak sa mi pozdava bud ten eGreat U8 alebo Xtreamer SideWinder 3 SE alebo ten Xtreamer Prodigy Black-ale ten ej dost nad rozposcet. Vase nazory?
[QUOTE=jozoch;471238]eGreat U8, mate s nim niekto skusenost ako XBMC[/QUOTE]
mal som doma U8 a vrátil som ju...ako PC je to OK ale ako MMC nič moc- video výstup o dosť horší oproti staručkému popcornu A100, nevie korektne 24p. ovladanie-nepraktické.
uvažujem o MEDE8ER MED600X3D nakolko požadujem jukebox
mal som doma U8 a vrátil som ju...ako PC je to OK ale ako MMC nič moc- video výstup o dosť horší oproti staručkému popcornu A100, nevie korektne 24p. ovladanie-nepraktické.
uvažujem o MEDE8ER MED600X3D nakolko požadujem jukebox
Už jsme to zde rozebírali, prakticky cokoli takovéhleho na Androidu (MKxxx, Minix, eGreat U1, H6, .... prostě cokoli) se nehodí jako MMC, ale pouze jako doplněk na Smart blbosti.
https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php/35784-boxee-box-truehd-dts-problem#post467055
https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php/35784-boxee-box-truehd-dts-problem#post467055
Fúúúha, ešte že som ten U8 nekúpil. Díky moc. ;)
Stále sa rozhodujem čo zobrať. Asi najskôr skúsim prehrávnie cez DLNA a ak mi to nebude vyhovovať tak nejaký Xtreamer vzhľadom na to že majú dobrú podporu (aspoň čo som čítal na www :) ). Ale aj ten MEDE8ER MED600X3D sa mi pozdáva. Neviete či má menu aj v CZ/SK jazyku (kvôli ostatným členom rodiny ;) ). A ako je to s podporou toho MEDE8ER - aktualizácie?
Ďakujem
Stále sa rozhodujem čo zobrať. Asi najskôr skúsim prehrávnie cez DLNA a ak mi to nebude vyhovovať tak nejaký Xtreamer vzhľadom na to že majú dobrú podporu (aspoň čo som čítal na www :) ). Ale aj ten MEDE8ER MED600X3D sa mi pozdáva. Neviete či má menu aj v CZ/SK jazyku (kvôli ostatným členom rodiny ;) ). A ako je to s podporou toho MEDE8ER - aktualizácie?
Ďakujem