Nove MMC.....Nevim jake...
Zdravim Vas, panove prosim, poradte mi slusne MMC.
Bylo by to k
Panasonic GT50
ONKYO HT-S3505
Panasonic DMP-BDT330EG
Pozadavky, aby to prehralo vsechno - nebo alespon skoro vsechno, nejlepe bez ventilatoru, cena do 4tisic s moznosti pripojeni vnitrniho 3.5HDD s moznosti pripojeni do LANky.......
Za 4 uz se da sehnat docela dobre, ale proste nevim jake......
Dekuji
Bylo by to k
Panasonic GT50
ONKYO HT-S3505
Panasonic DMP-BDT330EG
Pozadavky, aby to prehralo vsechno - nebo alespon skoro vsechno, nejlepe bez ventilatoru, cena do 4tisic s moznosti pripojeni vnitrniho 3.5HDD s moznosti pripojeni do LANky.......
Za 4 uz se da sehnat docela dobre, ale proste nevim jake......
Dekuji
No, Panaky telky jsou na to slabe - i kdyz mam televizi i BD pripojeno do domaci site a muzu si poustet snimky z PC, hodilo by se MMC.....mozna zbytecnost, ale zrovna se mi tu vali HDD a rad bych ho vyuzil, do zadnych PC uz se nevejde, pac je mam narvany diskama a prodavat se mi nechce.
Jinak jsem se upsal. Mam Panasonic DMP-BDT320EG - ale to je asi fuk
Jinak jsem se upsal. Mam Panasonic DMP-BDT320EG - ale to je asi fuk
Samozřejmě to je tvoje volba, ale když máš DMP-BDT320EG tak je podle mě zbytečnost MMC, protože DMP-BDT320EG toho umí přehrát dost.
Jako MMC navrhuji MEDER8ER MED800X3D.
Testík zde
Jako MMC navrhuji MEDER8ER MED800X3D.
Testík zde
Abych se priznal, jeste jsem nezkousel, co umi prehrat - ale spis sem pocital s tim, ze Telky od Panaku jsou na tom hrozne ( skoro nic neprehrajou ) a tak logicky sem myslel, ze to nebude umet ani BD :D Xtreamer je prej super, ale zbytecne slozity, huci ( coz nebudu akceptovat ), je drahy a se stabilitou to neni nic moc...
Jeste te napada nejaky jiny???
Na Meder8er sem nekoukal, bral sem spis ty vic zname znacky.......
Jeste te napada nejaky jiny???
Na Meder8er sem nekoukal, bral sem spis ty vic zname znacky.......
Mě TV od Panáku (2012) přehraje vše (co jsem zkusil)... Co ti nepřehraje?
Předpokládám, že BD 2012 a 2013 jsou na tom stejně. Zkoušel jsi na něm něco přehrát?
Předpokládám, že BD 2012 a 2013 jsou na tom stejně. Zkoušel jsi na něm něco přehrát?
Ne, nezkousel, stehoval sem se a mel sem rozdelanej byt, hafo prace, takze televize uz visi, ale jeste jsem to nezkousel. Ale finance na MMC by byly a hlavne se mi doma vali 2x 3.5 HDD 250GB a 500GB, rad bych nasel vyuziti......
V zahranicnich recenzich prave to prehravani docela pohanili, no, tak nevim.
TV i BD jsou pripojeny do domaci site......
RoPo: Co mas za model? Prehraje Ti i mkv a title?
V zahranicnich recenzich prave to prehravani docela pohanili, no, tak nevim.
TV i BD jsou pripojeny do domaci site......
RoPo: Co mas za model? Prehraje Ti i mkv a title?
[QUOTE=Georginek;474069]RoPo: Co mas za model? Prehraje Ti i mkv a title?[/QUOTE]
65ST50. Používám jej jako DLNA klienta a MKV s titulky i s ruznými audiostopami mě přehraje.
65ST50. Používám jej jako DLNA klienta a MKV s titulky i s ruznými audiostopami mě přehraje.
[QUOTE=RoPo;473810]Mě TV od Panáku (2012) přehraje vše (co jsem zkusil)... Co ti nepřehraje?
Předpokládám, že BD 2012 a 2013 jsou na tom stejně. Zkoušel jsi na něm něco přehrát?[/QUOTE]
Zvládne už i DTS?
Předpokládám, že BD 2012 a 2013 jsou na tom stejně. Zkoušel jsi na něm něco přehrát?[/QUOTE]
Zvládne už i DTS?
Odpovim si sam, nestacilo, nema misto na HDD.
Pripadne neco o malo levnejsi, rekneme do 3500?
Jinak MEDE8ER MED500X2 ma slot na HDD, nejake velke rozdily oproti 800D3D?
Pripadne neco o malo levnejsi, rekneme do 3500?
Jinak MEDE8ER MED500X2 ma slot na HDD, nejake velke rozdily oproti 800D3D?
Tady jsem rozdíly popisoval.
Ale tam si mluvil o 600, ja se ptal na 500 kilo, ktery mas sachtu na disk, bohuzel tam neni moc informaci.
Cetl jsem to uz pred tydnem - ten topic...
Cetl jsem to uz pred tydnem - ten topic...
MED500X2 má starší chipset RTD1185/500MHz, menší paměť 256MB, pozici na 3,5"HDD. Je bez ventilároru. Nemá USB 3.0. Nemá ovládací tlačítka na předním panelu.
A díky staršímu chipsetu:
Nepodporuje XV barevné rozšíření. Nepodporuje audio LipSync. Nepodporuje 3D ISO. Nepodporuje BD menu. Nepodporuje automatickou detekci FPS. Nepodporuje ovládání z MT (iPhone, Android,..). Nepodporuje stremování po síti. Web prohlížeč nepodporuje HTML5. Nepodporuje interní stahování titulků. Nepodporuje YT. Nepodporuje MTS 3D z kamer.
Stačí? :-E
A díky staršímu chipsetu:
Nepodporuje XV barevné rozšíření. Nepodporuje audio LipSync. Nepodporuje 3D ISO. Nepodporuje BD menu. Nepodporuje automatickou detekci FPS. Nepodporuje ovládání z MT (iPhone, Android,..). Nepodporuje stremování po síti. Web prohlížeč nepodporuje HTML5. Nepodporuje interní stahování titulků. Nepodporuje YT. Nepodporuje MTS 3D z kamer.
Stačí? :-E
Mě např. před koupí Xtreameru nikdo nevaroval, tak ať pak neřekneš, že jsme všichni kurv. - nezapomeň, že Realtek neumí korektně autoframerate 24/50/60 Hz, platí tedy i pro všechny modely Mede8er.
Georginek: Za sebe rikam - ne. Proc delat krok zpet, kdy se ma jit dopredu? Ale konecne rozhodnuti je jen na tobe. Koneckoncu jsou to tvoje chechtaky :-!!!
[QUOTE=Miki_;474090]Zvládne už i DTS?[/QUOTE]
TV 65ST50E DTS do AVR přes ARC umí přehrávat z DLNA zdroje.
TV 65ST50E DTS do AVR přes ARC umí přehrávat z DLNA zdroje.
Takže pokud to dobře chápu, pokud bych k TV připojil usb disk tak to DTS stále nepřehraje ani přes ARC do AVR?
Psal jsem, že DTS přehrává a posílá ven. Nezkoušel jsem optiku. Mám propojeno s AVR přes HDMI díky ARC.
Z USB připojeného disku jsem to nezkoušel. Nemám potřebu, ale očekávám, že i tak stejně DTS přehraje.
Jestli si však vzpomenu a bude čas tak mohu vyzkoušet i z USB.
Z USB připojeného disku jsem to nezkoušel. Nemám potřebu, ale očekávám, že i tak stejně DTS přehraje.
Jestli si však vzpomenu a bude čas tak mohu vyzkoušet i z USB.
[QUOTE=Heartwork;474164]Mě např. před koupí Xtreameru nikdo nevaroval, tak ať pak neřekneš, že jsme všichni kurv. - nezapomeň, že Realtek neumí korektně autoframerate 24/50/60 Hz, platí tedy i pro všechny modely Mede8er.[/QUOTE]
A to znamena konkretne co? Pro lidi, co o tom moc nevi....... Musi se to teda prepinat manualne????
Me se ten Extreamer zrovna moc nezamlouva - ma hrozne moc much........
A co treba jeste nejaky jiny co byste doporucili???
Jinak pripojeno bude do AVR s ARC......
A to znamena konkretne co? Pro lidi, co o tom moc nevi....... Musi se to teda prepinat manualne????
A co treba jeste nejaky jiny co byste doporucili???
Jinak pripojeno bude do AVR s ARC......
Co treba Popcorn Hour A-300 Media Player ????
Taky me napadlo, co si postavit HTPC? Komponentu se mi doma vali - ze bych postavil 3. Bude treba koupit akorat skrin a GK.......
Taky me napadlo, co si postavit HTPC? Komponentu se mi doma vali - ze bych postavil 3. Bude treba koupit akorat skrin a GK.......
[QUOTE=Georginek;474560]Taky me napadlo, co si postavit HTPC?[/QUOTE]
Sleduj toto vlakno.
Sleduj toto vlakno.
[QUOTE=Georginek;474423]A to znamena konkretne co? Pro lidi, co o tom moc nevi....... Musi se to teda prepinat manualne????
[/QUOTE]
Inu, porad si myslim, ze xtreamer je tak nejak v celkovem souctu a pomeru vykon cena to nejlepsi...
Co se tyce automatickeho prepinani fps, je to takto: Neumi automaticky prepnout mezi 50fps a 60fps. Umi automaticky prepnout z 50 (anebo 60) fps na 24p. Neboli: Pokud mas nastaveno v nasich krajich obvykle snimkovani 50fps (tedy 25 snimku - evropsky standard pro DVD), tak se ti na ripy 24p (standard bluray) bude xtreamer prepinat automaticky. Pokud vsak budes chtit prehrat video s 60fps (tedy 60 snimku/s - americky standard pro DVD), tak se ti automaticky neprepne - musis manualne.
Me osobne to nevadi, techto situaci je minimalne.. Je to proste otazka osobniho nazoru, vkusu a priorit.
[/QUOTE]
Inu, porad si myslim, ze xtreamer je tak nejak v celkovem souctu a pomeru vykon cena to nejlepsi...
Co se tyce automatickeho prepinani fps, je to takto: Neumi automaticky prepnout mezi 50fps a 60fps. Umi automaticky prepnout z 50 (anebo 60) fps na 24p. Neboli: Pokud mas nastaveno v nasich krajich obvykle snimkovani 50fps (tedy 25 snimku - evropsky standard pro DVD), tak se ti na ripy 24p (standard bluray) bude xtreamer prepinat automaticky. Pokud vsak budes chtit prehrat video s 60fps (tedy 60 snimku/s - americky standard pro DVD), tak se ti automaticky neprepne - musis manualne.
Me osobne to nevadi, techto situaci je minimalne.. Je to proste otazka osobniho nazoru, vkusu a priorit.
Poprosím skúsenejších o vysvetlenie. Mám Xtreamer Pro už asi tretí rok,prehral som na ňom stovky filmov,videí z foťákov a internetu,3d filmov fotografií i vypálených projektov,no nikdy som nepotreboval manuálne prepínať medzi 50fps a 60fps,xtreamer mi to vždy prehral korektne.Ako sa vlastne prejavuje na obraze rozdiel medzi prehravaným materiálom 50fps a 60fps?
No neviem,včera som to testoval dosť dlho no žiadne cukanie pri prehrávaní nevidno.Mám to prepojené cez hdmi s tv PANASONIC TX-P65VT60E,Je možné,že si ti tv nejako upraví?
[QUOTE=Pytkin;474667]a prepina spravne 24 a 23.9 ? s tym tiez byvaju problemy ..[/QUOTE]
Mno, ja si myslim, ze zcela bez problemu. Obraz pri 24 i 23.97 fps mam naprosto stabilni a bez cukani. V kombinaci s TV LG 47LE5300. Telka mi pravda v obou pripadech hlasi 24Hz, ale dle navodu od telky jsem se docetl, ze ani nic jineho hlasit nebude. Chci rict, ze nebude hlasit nikdy 23,97Hz, ale pouze 50Hz, 60Hz nebo v tomto pripade prave 24Hz.
Mno, ja si myslim, ze zcela bez problemu. Obraz pri 24 i 23.97 fps mam naprosto stabilni a bez cukani. V kombinaci s TV LG 47LE5300. Telka mi pravda v obou pripadech hlasi 24Hz, ale dle navodu od telky jsem se docetl, ze ani nic jineho hlasit nebude. Chci rict, ze nebude hlasit nikdy 23,97Hz, ale pouze 50Hz, 60Hz nebo v tomto pripade prave 24Hz.
Ahojte, chcel by som Vás požiadať o pomoc pri výbere MMC k TV Philips 46PFL5007K
požiadavky:
- prehranie všetkého možného
- analógový audio výstup(video cez HDMI do TV, audio do analógového zosilňovača)
- ethernetové pripojenie 100MB/1GB
- aspoň základná podpora NAS
- integrovaný HDD (či 2,5 alebo 3,5 to je jedno)
- pasívne chladenie
- DLNA
- cena do 150€
Mám vyhliadnuté, resp. najviac som sa točil po fórach a recenziách okolo
- xtreamer prodigy black
- xtreamer sidewinder 3
- xtreamer tv
xtreamer prodigy ma láka DVB-T tunerom, resp. možnosťou nahratia TV vysielania. Zaujímavou otázkou je či dokáže do siete streamovať TV vysielanie a aká je kvalita tunera(resp je možné niečo nahrať a niekde nazdieľať?)
Na fórach a aj niektorých užívateľských recenziách(heureka, ...) sa nachádzajú aj negatívne hodnotenia či na pomalosť systému(tá by sa mala vypnutím fce android zrýchliť), či na DVB-T, či na FW, tak sa chcem spýtať na Váš názor. Ďalej neviem či xtreamer tv podporuje xlive.cz, ďalej podľa mňa má úplne postačujúce a jednoduché DO :).
Ďakujem
požiadavky:
- prehranie všetkého možného
- analógový audio výstup(video cez HDMI do TV, audio do analógového zosilňovača)
- ethernetové pripojenie 100MB/1GB
- aspoň základná podpora NAS
- integrovaný HDD (či 2,5 alebo 3,5 to je jedno)
- pasívne chladenie
- DLNA
- cena do 150€
Mám vyhliadnuté, resp. najviac som sa točil po fórach a recenziách okolo
- xtreamer prodigy black
- xtreamer sidewinder 3
- xtreamer tv
xtreamer prodigy ma láka DVB-T tunerom, resp. možnosťou nahratia TV vysielania. Zaujímavou otázkou je či dokáže do siete streamovať TV vysielanie a aká je kvalita tunera(resp je možné niečo nahrať a niekde nazdieľať?)
Na fórach a aj niektorých užívateľských recenziách(heureka, ...) sa nachádzajú aj negatívne hodnotenia či na pomalosť systému(tá by sa mala vypnutím fce android zrýchliť), či na DVB-T, či na FW, tak sa chcem spýtať na Váš názor. Ďalej neviem či xtreamer tv podporuje xlive.cz, ďalej podľa mňa má úplne postačujúce a jednoduché DO :).
Ďakujem