Potrebuji poradit ohledne 5.1 ch.
Dobry den,
jsem tu novy a mam takovy maly dotaz jestli by mi nekdo neporadil. Vlastnim domaci kino s 5.1 reproduktory ale je uz stare ale bednicky jsou ve vybornem stavu.
Chtel bych se zeptat jestli by mi nekdo poradil nejaky dvd prehravac ktery ma v sobe usb hdmi a prekoupe snad vsechny formaty(kvuli prehravani souboru z HDD) a mel vystup pro ty bednicky. Hledal jsem hledal ale moc jsem toho nenasel, jen samotne domaci kina a to ja bych nerad kdyz bednicky mam kvalitni( bednicky jsou zapojeny normalna jackama)
A nebo jestli by se nasla nejaka televize kolem tech 32 palcu ktera by byla schopna pokroupat diky usb vsechny formaty a mela take i vstup pro ty bednicky...
Dekuji za odpoved a pripadne rady :)
jsem tu novy a mam takovy maly dotaz jestli by mi nekdo neporadil. Vlastnim domaci kino s 5.1 reproduktory ale je uz stare ale bednicky jsou ve vybornem stavu.
Chtel bych se zeptat jestli by mi nekdo poradil nejaky dvd prehravac ktery ma v sobe usb hdmi a prekoupe snad vsechny formaty(kvuli prehravani souboru z HDD) a mel vystup pro ty bednicky. Hledal jsem hledal ale moc jsem toho nenasel, jen samotne domaci kina a to ja bych nerad kdyz bednicky mam kvalitni( bednicky jsou zapojeny normalna jackama)
A nebo jestli by se nasla nejaka televize kolem tech 32 palcu ktera by byla schopna pokroupat diky usb vsechny formaty a mela take i vstup pro ty bednicky...
Dekuji za odpoved a pripadne rady :)
Potrebujes zosilnovac (AVR) pre dane bedne, samotny DVD player ti nestaci (naviac DVD player je mrtvy, vyvoj zastaveny, uz treba pozerat po BD playeroch, respektive MMC).
Takze v skratke
- potrebujes AVR
- k tomu MMC
vysvetlenia k skratkam najdes tu
Takze v skratke
- potrebujes AVR
- k tomu MMC
vysvetlenia k skratkam najdes tu
Jestli mas bedny propojeny jackama, tak to podle me muzes zahodit a koupit vsechno novy. Pokud planujes koupit televizi, tak hledej s usb a optickym vystupem, tim ti odpadne prehravac, ale bedny a avr musis koupit tak jako tak. V loznici mam Samsunga asi za 8000 a prehral zatim uplne vsechno, umi mkv i titulky srt, ale tv s optikou nebude nejnizsi rada.
Edit: pokud jackem myslis cinch, tak hledej avr, kterej ma cinch vstupy, coz neni nic neobvykleho
Edit: pokud jackem myslis cinch, tak hledej avr, kterej ma cinch vstupy, coz neni nic neobvykleho