PANASONIC DMR EH 55
Jestli máte někdo nějaké podrobné informace o tomto typu dvd rekordéru, prosím piště. Děkuji za každý příspěvek.....
Google nabízí cca 323 000 odkazů na PANASONIC DMR EH 55. Některé z nich pravděpodobně nebudou k ničemu, ale i tak jich jistě zbyde dost k tomu, aby ses dozvěděl co potřebuješ :-)
Mam asi mesiac tento rekordér a všimol som si, že nevie prehrávať NTSC dvd (bez regionalnej ochrany) na PAL TV. Vyhodí hlášku o nespravnom nastavení tv normy ak je nastavená na PAL. Ak ju nastavím na NTSC púšťa zrejme von NTSC, lebo na PAL TV to ide zle a černobielo. Mám aj starší bez HDD typ DMR E55 a ten ide bez problémov. Pritom v návode na EH55 sa píše, že pri nastavení na PAL púšťa von z disku DVD nahranom v NTSC signal v PAL 60. Toto však zrejme robí len ten starý bez HDD. Viete mi to niekto vysvetliť. Stefe
Včera jsem se stal majitelem tohoto DVD-R, ale hned při ladění stanic přes UPC nastal problém u ČT4 sport. Tuto stanici jsem sice naladil, ale zobrazují se mi jen statické snímky a zvuk nejede vůbec. Máte někdo podobný problém? V televizi i videorekordéru hrají všechny stanice naprosto bez problémů.