Technisat technistar S1
Kolega má tento prijímač cca 2 týždne ale "česko-slovenské znaky" sa nezobrazujú správne, napr: časovač - ?asova?, jednoducho č je ?.
Nahrávanie, Hdmi - CEC a iné je v poriadku, len som chcel že by sa menu čítalo bez problémov, no zatiaľ sme neprišli na nič.
Poradíte?
Nahrávanie, Hdmi - CEC a iné je v poriadku, len som chcel že by sa menu čítalo bez problémov, no zatiaľ sme neprišli na nič.
Poradíte?
[quote=juraj08;348153]Kolega má tento prijímač cca 2 týždne ale "česko-slovenské znaky" sa nezobrazujú správne, napr: časovač - ?asova?, jednoducho č je ?.
Poradíte?[/quote]
Ano Juraj08 skusim.
Sw je od výroby,alebo si už upgradoval na novší?/napíš verziu aká je v TT S1/.
Zistíš to:Hlavné menu-Nadstavenie-Konfigurácia systemu.
A tam je Software/3riad./
Poradíte?[/quote]
Ano Juraj08 skusim.
Sw je od výroby,alebo si už upgradoval na novší?/napíš verziu aká je v TT S1/.
Zistíš to:Hlavné menu-Nadstavenie-Konfigurácia systemu.
A tam je Software/3riad./
Z výroby, vieš, pri inštalácii vyhodilo hlášku, že nový na stiahnutie nie je...
Pozriem ale už len zajtra...a dík.
Pozriem ale už len zajtra...a dík.
Posledna verzia fw na stiahnutie tu http://www.technisat-daun-fs.de/downloads/soft/soft_2.46.0.6-1810_technistar_s1_7325.zip Software-Version 2.46.0.6-1810
je z 13.05.2011 ...
Ale asi mas ten, lebo na jednom inom fore som prave cital, ze "a po spuštění jsem zjistil, že jsou zmršená některá písmena s diakritikou. Např. místo "časovač" je tam "?asova?""
V prilohe mas predchadzajuci, skus ten :)
je z 13.05.2011 ...
Ale asi mas ten, lebo na jednom inom fore som prave cital, ze "a po spuštění jsem zjistil, že jsou zmršená některá písmena s diakritikou. Např. místo "časovač" je tam "?asova?""
V prilohe mas predchadzajuci, skus ten :)
[quote=juraj08;348266]Z výroby, vieš, pri inštalácii vyhodilo hlášku, že nový na stiahnutie nie je...
Pozriem ale už len zajtra...a dík.[/quote]
Hlášku vyhodilo správne,cez satelit sa stiahnut vtedy nedal.Ale najskor u kolegu si zisti verziu sw v Stb.Porovnaj s tými,čo Ti tu pripravil golfLC.Ak tam bude v Stb verzia uplne iná ako su tieto dve prvu použi 2.46.0.5 - rozipuj a cez usb sprav upgrade.Nepomože potom daj 2.46.0.6/to je najnovší/ .No je možné že tam máš ten najnovší,tak potom použi 2.46.0.5
Nevieš,nedokážeš,bojíš sa že niečo zmrvíš,nevadí žiadny problém TT S1 všetko spraví za Vás.
Technisat má vynikajucu funkciu TechniMatic:to je automatická aktualizácia sw.Okamžite ked je nový fw dostupný na Astre1 19,2E automaticky sa nainštaluje bez tvojej maličkosti.Ti si spokojne spíš,a v určitu hodinu v noci/ktorá je nadstavená v menu prijímača/prebehne kontrola,či nie je dostupný nový fw.Ak áno stiahne-nainštaluje.Dve veci musia byt dodržané.Stb aspon v polohe StandBy a nadstavená Astra1 19,2./dá sa to aj stopnut v prípade že budeš robit upgrade len cez usb/.
Všetko je to v základnom menu,každá položka sa dá rozumne nadstaviť.Nie je to ten naj Stb,čo sa týka funkcii jeho surodenci vyšie maju toho viacej,ale je tam toho celkom slušne čo dokáže.Tiež výborná z mojho pohladu aj velmi užitoná funkcia ISIPRO/správca dat, info o nových kanáloch,ale aj o tých čo skončili, atd/,alebo SiehFern INFO s podslužbami - jeden stisk na DO a máš aktivovaný časovač,atd,atd.
DAS IST ORIGINAL.
Ahoj.
Pozriem ale už len zajtra...a dík.[/quote]
Hlášku vyhodilo správne,cez satelit sa stiahnut vtedy nedal.Ale najskor u kolegu si zisti verziu sw v Stb.Porovnaj s tými,čo Ti tu pripravil golfLC.Ak tam bude v Stb verzia uplne iná ako su tieto dve prvu použi 2.46.0.5 - rozipuj a cez usb sprav upgrade.Nepomože potom daj 2.46.0.6/to je najnovší/ .No je možné že tam máš ten najnovší,tak potom použi 2.46.0.5
Nevieš,nedokážeš,bojíš sa že niečo zmrvíš,nevadí žiadny problém TT S1 všetko spraví za Vás.
Technisat má vynikajucu funkciu TechniMatic:to je automatická aktualizácia sw.Okamžite ked je nový fw dostupný na Astre1 19,2E automaticky sa nainštaluje bez tvojej maličkosti.Ti si spokojne spíš,a v určitu hodinu v noci/ktorá je nadstavená v menu prijímača/prebehne kontrola,či nie je dostupný nový fw.Ak áno stiahne-nainštaluje.Dve veci musia byt dodržané.Stb aspon v polohe StandBy a nadstavená Astra1 19,2./dá sa to aj stopnut v prípade že budeš robit upgrade len cez usb/.
Všetko je to v základnom menu,každá položka sa dá rozumne nadstaviť.Nie je to ten naj Stb,čo sa týka funkcii jeho surodenci vyšie maju toho viacej,ale je tam toho celkom slušne čo dokáže.Tiež výborná z mojho pohladu aj velmi užitoná funkcia ISIPRO/správca dat, info o nových kanáloch,ale aj o tých čo skončili, atd/,alebo SiehFern INFO s podslužbami - jeden stisk na DO a máš aktivovaný časovač,atd,atd.
DAS IST ORIGINAL.
Ahoj.
[quote=juraj08;348295]Ďakujem za odpovede, urobím čo treba.
Pekný víkend.[/quote]
Pekný víkend aj Tebe a pozor na setting/moja chyba,zabudl som Ti napísat a doporučiť zálohovat setting-ludovo povedane naladené programi/na to som zabudol.Prepáč,ale ved to poprípade znovu nadstavíte.
Pekný víkend.[/quote]
Pekný víkend aj Tebe a pozor na setting/moja chyba,zabudl som Ti napísat a doporučiť zálohovat setting-ludovo povedane naladené programi/na to som zabudol.Prepáč,ale ved to poprípade znovu nadstavíte.
Výsledok:
Takže, "?" už je "č" ale sranda, nie "Nový časovač DVR" ale "New DVR Time" a sem-tam sa ešte niečo v menu po anglicky nájde.
Je to prepojené so Samsungom a... nefunguje Hdmi-CEC. Predtým fungovalo.
Nie je to ale žiadna tragédia, verím že časom to napravia.
Osobne mám tiež TS a absolutna spokojnosť.
Takže, "?" už je "č" ale sranda, nie "Nový časovač DVR" ale "New DVR Time" a sem-tam sa ešte niečo v menu po anglicky nájde.
Osobne mám tiež TS a absolutna spokojnosť.
[quote=juraj08;349354]Výsledok:
Osobne mám tiež TS a absolutna spokojnosť.[/quote]
HDMI-CEC
Skus pozrieť v memu T.T.S1 či je správne nadstavené HDMI Technilink.
Hlavné menu
Nadstavenie
Specialné funkcie
HDMI Technilink
HDMI Technilink - zapnuté
Power on function - zapnuté
Power off function - zapnuté
Audio cotrol function - to už nechám na Teba,či dáš on alebo off./ Regul.hlasitosti /
Potom pomocou funkcie Anynet v Tv Samsung vyhladaj Stb a ulož.Odskušaj.Pokial to pred tým išlo je možné pri upgrade sa funkcie prepli do vypnuté.Takto som to nadstavil u suseda.Je pravda že ten ma Tv Panasonic,ale molo by to ist aj na Samsungu.Ked vypneš Technisat vypne aj Tv,a opačne.
P.S. Pri upgrade ste robili aj továrko?
Osobne mám tiež TS a absolutna spokojnosť.[/quote]
HDMI-CEC
Skus pozrieť v memu T.T.S1 či je správne nadstavené HDMI Technilink.
Hlavné menu
Nadstavenie
Specialné funkcie
HDMI Technilink
HDMI Technilink - zapnuté
Power on function - zapnuté
Power off function - zapnuté
Audio cotrol function - to už nechám na Teba,či dáš on alebo off./ Regul.hlasitosti /
Potom pomocou funkcie Anynet v Tv Samsung vyhladaj Stb a ulož.Odskušaj.Pokial to pred tým išlo je možné pri upgrade sa funkcie prepli do vypnuté.Takto som to nadstavil u suseda.Je pravda že ten ma Tv Panasonic,ale molo by to ist aj na Samsungu.Ked vypneš Technisat vypne aj Tv,a opačne.
P.S. Pri upgrade ste robili aj továrko?
Čaute, aj továrko. Technilink som nastavil ako si napísal. Diaktrika je v pohode ale niektoré výrazy sú v angličtine.
Možno by som nemenil ani SW ale sám som mu doporučil TS tak ma tie otázniky kapku s.ali.
Podľa mňa budúci SW vyrieši aj otázniky z 0.6-ky.
Ešte raz, dík za rady a postrehy, možno ešte niekedy...
Možno by som nemenil ani SW ale sám som mu doporučil TS tak ma tie otázniky kapku s.ali.
Podľa mňa budúci SW vyrieši aj otázniky z 0.6-ky.
Ešte raz, dík za rady a postrehy, možno ešte niekedy...