Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně
10.11.2011, Martin Stančík, aktualita
Nové televizory společnosti LG budou sice v plné parádě představeny až na veletrhu CES 2012, na internetu se však již nyní objevily fotografie dvou high-endových Cinema 3D LED TV a jedné plazmy.

jps7410 (10) | 10.11.20116:15
Opravdu krásné kousky. Budou na tom asi i dobře po obrazové stránce. To ostatně potvrzují již modely LE8500 a LX9500 z roku 2010. Co mně ale fakt vadí je lesklé provedení panelu. Vím jak je to otravné protože toto vlastním. Je to probíráno i na kdejaké diskuzi po celém světě a je to tu opět??!!
A to mně přivádí i na druhý nešvar a to je chybějící skutečná zákaznická podpora. To co nyní LG a jiní předvádí to je pseudo­-podpora. :)
Odpovědět2  0
Josef1 | 10.11.201113:31
výrobci se přece přizpůsobují zákazníkům a proto ty lesklé displeje.
Nejvíce se prodávají Samsungy, které mají všechny LEDky nepříjemně lesklé.

Dnes lze matné koupit ještě u těch nejlevnějších TV. Jedině u koho bych lesklý display snesl, je Sony.
Odpovědět1  0
JirkaMe | 10.11.201117:16
Tak zrovna Sony, jako jedna z mála firem, perfektně matné obrazovky vyrábí a to ve všech formátech. Lidi, co si dobrovolně kupují televizní zrcadla a pak místo filmu koukají sami na sebe fakt nechápu:)
Odpovědět0  0
Obšák | 10.11.201123:23
Já si tedy nemyslím, že by se výrobci přizpůsobovali zákazníkům, spíš to vidím tak, že nám prostě jaksi nedávají na vybranou. Nikdy jsem nikde neviděl anketu, kde by se mě výrobce ptal, jestli chci lesklý nebo matný display. Soudruzi někde udělali chybu a skoro všichni dělají displaye lesklé. U notebooků to platí téměř na 100 procent­-bohužel. Když jsem před 2 lety vybíral novou tv, jeden z hlavních požadavků byl, aby to mělo matný display. Takže jsem si vzal tv od Sony a pořád jsem přesvědčený, že to byla dobrá volba ;­-)
Odpovědět0  0
viclef (2) | 11.11.20110:14
Muzu se zeptat, jakou povrchovou upravu mivaly CRT televizory se zakrivenou obrazovku, kde jste videli odrazeny skoro cely pokoj pred TV? Na co si porad stezujete? To jako kdyz mate na obrazovce bezici obraz s normalnim jasem, tak vidite nejake odlesky? Jak jste teda zili za komacu?
Odpovědět3  0
JirkaMe | 11.11.20111:34
Jak jsme žili za komančů? S lesklou vypouklou obrazovkou. Proto já dnes vyžaduji lesklou aspoň dvakrát tolik, když už mi ji nemůžou dodat vypouklou! Ne, vážně ­- televize se dnes lesknou jak zrcadla a je jedno, jaký je na nich nastavený jas. Pokud se na takovou TV nedíváte v úplné tmě, tak je v každé tmavší scéně vidět odraz čehokoliv před televizí. Mimojiné i proto jsem se rozhodl taky pro Sony s matným displejem.
Odpovědět1  1
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.