Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně
Diskuze k článku: Neviděl někdo Google TV?
17.2.2011, Pavel Zubatý, aktualita
Už v květnu minulého roku ohlásily společnosti Google, Intel, Logitech a Sony vznik platformy Google TV. Později se dokonce šířily zprávy, že většina výrobců TV s touto platformou počítá. Pak přišel CES 2011 a po slavné Google TV se slehla zem.
Maneto (52) | 17.2.201115:45
Každý kto má HTPC, prípadne aj iné multimediálne PC, má úž Google TV dávno :­) K HTPC Scaleo EVi2555 som len pripojil tuner DVB­-S­/S2, DVB­-T a Analógový tuner je v ňom, videá z Internetu streamujem tak isto a zastrešené to mám okrem vyhladávania v Googlu, akýmkoľvek vyhladávačom aký ma napadne. Prehrávač si nainštalujem tiež akýkoľvek ja potrebujem. Okorenené to mám Blu­-ray napalovačkou, audio 5.1 výstupom v podobe Onkyo HTX­-22HD a video ženiem cez LG 42LE8500 :D Všetko to ovládam pomocou bezdrotovej klávesnice, alebo diaľkového ovládača.
Tak aká budúcnosť TV ? Veď to je už dávno prítomnosť :­)
To že to bude narvané do jednej škatule, bude len na škodu :­( Prídeme o možnosť výberu.
Odpovědět0  0
Tom Podlesny | 19.2.20118:21
Ano, naprosto souhlasim, jde jen o sikovny marketingovy tah Googlu. Sam osobne uz jako reseni pouzivam Apple Mini s bezdratovou klavesnici a Magic Mouse napojeny na plasmu od LG s uhloprickou 130cm. Datove uloziste tvori NAT disk 2GB napojeny na domaci sit, takze muzu data, videa, obrazky, atd. tahat z kterehokoliv pocitace v domaci siti. Mam takhle zasitovany cely byt a i deti v pokojicku muzou sledovat svoje pohadky pomoci Popcorn Hour zapojeneho do site. A prohlizeni www stranek ci cteni emailu? Jednoduche Firefox a Mail v Applu. :­-D
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.