Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně
Diskuze k článku: iPod Nano: malý a moderní
18.6.2008, Petr Papež, recenze
Po recenzi iPod Touch jsme vyzkoušeli i menšího brášku v podobě iPod Nano. Ten se svým vzhledem a ovládáním mnohem více blíží klasickým hudebním přehrávačům. Je oblíbenost tohoto přehrávače zasloužená nebo má Apple „pouze“ geniální marketing?
9z9 (10) | 26.6.200819:01
"Ovládání je rychlé a je možné i bez přímé viditelnosti, i když oproti klasickému ovládání zde stále přehrávač ztrácí­"
Jak to mam chapat? Ze vam delalo problem ovladat prehravac pohmatu v kapse? Ja si toto ovladani nemuzu vynachvalit a i ­"kapesni­" provoz je jednoznacny.

K iTunes ­- neni pravda, ze je nutne jej pouzivat. Sam ho uz nejaky ten rok nepouzivam, protoze nic horsiho jsem snad nevidel. Tehdejsi 2 verze mi pod XP delaly takove problemy, ze se BT mys sekala a program se nedal poradne ovladat. Nemoznost nahrat MP3 zpet do PC, chaoticke razeni atd mi jsou proti srsti. Mam rad nakopirovat vybrane mp3 pres file managera, zvolit co chci prehrat a jit.

Je pravda, ze aktualni verzi iTunes jsem nezkousel a ani snad nechci ­(jsou jiz vyreseny problemy pod Vistou?­).
Odpovědět0  0
classie | 26.6.20088:51
Taky sem se iTunes děsil ale nakonec sem si přece jen ipoda koupil ­(5Generace 30GB­) a iTunes nejsou špatnej program, sice by mohl mít více funkcí a být celkově propracovanější, ale když si v MP3 uděláte pořádek je pak přesun hubdy do přehrávače náramě snadný a rychlý. Navýc kdo se vymlouvá na iTunes, existue například plugin do Winampu a pak můžete nahrávat hudbu přez něj, a dalších x programů.
Před ipodem sem vlastli iAudio G3 a musím uznat že zvukově natom bylo lépe než iPod ale né o moc, ale přeci jen kopírování přes massstorage a vytváření a rovnání složek v přehrávačí mi nějak nevadilo, dokud sem nepoznal itunes který to udělá za vás, stačí přetáhnout písničku, připojit iPod a vše se vám synchronizuje, updatuje firmware, easy :­-­) . Jako největší nevýhodu považuji že nelze vytvořit vlastní equalizer :­-­( kdispozici pouze ty přednastavené.
Odpovědět0  0
jurajko123 | 25.6.20080:10
Myslim si, ze by si recenzenti vsetkych iPodov mali dat pohov s kritizovanim iTunes... Ked som sa rozhodoval aky prehravac kupim, negativne reakcie na iTunes v recenziach ma odradili. Nakoniec som si ale iPon nano ­(8GB black­) kupil, a musim povedat, ze iTunes je skvely program!!! Jednoduchy, rychly a dobre sa s nim pracuje. Nahravanie pesiniciek je velmi pohodlne atd. nemam nic co by som mu vytykal. A navyse som si konecne urobil poriadok s mp3­-kami na mojom PC :­-­) Celkovo je iPod nano vyborny produkt, musim konstatovat ­(subjektivne­) ze som na nom nenasiel jedinu vec co by mi prekazala. Jedoducho Apple trafil do cierneho, ale je jasne, ze nemusi splnat poziadavky kazdeho uzivatela.
Odpovědět0  0
RVH (1) | 24.6.200818:04
V prvom rade by som chcel pochvalit velmi vydarenu recenziu, avsak, nasiel som v nej chybu. Uvadzte, ze predna strana je az na display cela z plastu, co nie je celom pravda, pretoze z plastu je akurat kolecko, ostatne plochy su z hliniku. Citujem: ­"An anodized aluminum top and polished stainless steel back.­" ­(http:­/­/www.apple.com­/ipodnano­/features.html­).
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.