Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně
19.7.2011, Tomáš Ligmajer, recenze
V internetových diskuzích hojně chválený, především díky kvalitním funkcím a příznivé ceně – tak se dá charakterizovat poměrně malý DVB-T přijímač od společnosti Mascom, jenž se mi dostal do rukou, a v dnešním testu se mu budeme věnovat. Je vážně tak dobrý?
ajfel-dottore | 19.1.201314:44
Lze sledovaný pořad bez problému nahrávat přes druhý SCART na páskový videorekordér? V mém případě CRT TV a VCR zn. Samsung. Díky za info.
Odpovědět0  0
TomexTuner | 26.12.201219:05
Tak se tento nový elektronický přírůstek dostal i do naší domácnosti,ovšem po vložení externího USB Flash Disku na který jsem nahrál tři filmy ve velikosti okolo 1.6Gb ve formátu AVI přehrávač sice asi po minutě načítání začal filmy přehrávat ovšem bez zvuku.Nepomohlo ani složité přepojování SCARTů a přepínání mezi AV1 a AV2.Jednoduše nebyl schopný přehrát zvuk.Ovšem po nahrání filmu ve formátu AVI ovšem ve velikosti okolo 750Mb film byl v pořádku přehrán i se zvukem.Upozornuji že filmy byly spuštěny na PC bez jakýchkoliv problémů.
Řešení??Reklamace a výměna za jinou značku a typ.
Vlastním PLASMA TV od Samsungu s USB vstupem a přehraje naprosto vše,a totéž očekávám i od zařízení které je pro tento účel vytvořeno...Takže se nenechejte zlákat popisem na krabici a v návodu že přehrává AVI..Možná ano,ale pouze filmy v mizerné kvalitě což je pro mě vzhledem k využívání LCD cca 100cm naprosto k ničemu.
Dále je maličkým písmem v návodu uvedeno že upozorňují že lze připojit USB­/HDD pouze s vlastním napájením a že je naprosto běžné že některé Flash disky odmítne....Cože??!!!Napište to na obal.Vypadá to na klamání spotřebitele....
Odpovědět0  0
Petr Svobodný | 21.2.20128:59
A jaký je tento přijímač ve srovnání s přístrojem Optex 8841? Našel jsem jej i s flashkou zdarma [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] . Vypadají podobně...
Odpovědět0  0
nomad16 | 19.7.20119:43
Přijímač DVBT GoGEN DVB 137TU, PVR, USB
má stejnou ovladačku.jak Mascom.stejny menu az na par detailu a Mascom LOGO.Display ve předu hodiny a čislo kanalu.USB PVR a i přehráva XVID Divxa jine.použivam rok a moc spokojen.
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.