Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně
26.3.2008, Petr Papež, recenze
Sony NWZ-A818 8 GB je skvěle zpracovaný MP4 přehrávač s výborným zvukem. Displej se i přes menší rozměry vyznačuje nadstandardní kvalitou, dodávaná sluchátka jsou vysoký nadprůměr a ovládání je intuitivní. Má přehrávač i nějaké zápory?

SandmanCZ | 1.4.200813:03
Jenom doplním že je možné si vybrat mezi MTP a USB mass storage. Jde to přepnout přes ovládací panely­-systém­-správce zařízení­-změnit ovladač­-vybrat ovladač ručně a tam se zobrazí MTP zařízení a USB mass storage. Jinak souhlasím že největší chyba je to, že se to při připojení automaticky nabíjí, ale zase by měla baterka vydržet asi 500 cyklů, takže pokud to nepřipojujete každý den ­(což při 8GB není nutné­), tak to nejspíš baterka vydrží pár let.
Odpovědět0  0
Golden Daemon | 28.3.200812:28
V clanku popisujete, ze tlacitko RESET vymaze uzivatelska data. Neni to pravda. Toto tlacitko slouzi defakto jako restart pristroje, zadna data nevymaze. Default pristroje lze spustit pres MENU.
Odpovědět0  0
Petr Papež (3) | 28.3.200812:56
Omlouvám se, tak to jsem se asi špatně podíval. V článku to upravím.
Odpovědět0  0
Golden Daemon | 28.3.200815:03
Ja taky nevedel, ze se po stihnuti nevymazou data. Mel jsem vybitou baterii a kdyz jsem prehravac pripojil do USB pocitace, abych ho nabil, objevilo se logo a prehravac zamrzl. Stisknutim tohoto tlacitka se restartoval ­- na chvili se vypl a pak zapl a nabehl. Jinak velice pekna recenze.
Odpovědět0  0
pech-pech | 28.3.20081:33
Sony výrobky mám rád, jsou to vysoce kvalitně zpracované lahůdky s dlouhou životností. Cena je samozřejmě adekvátní kvalitě. Ale MP3 přehrávač bych si od nich nikdy nekoupil, a to proto: přístroj, který v dněšní době používá k přenosu z PC do MP3 aplikaci a ještě nestandardní propojovací kabel, je mrtvá záležitost. Chápu, že SONY má nějakou obchodní politiku, ale toto je moc. Přítelkyně podobný přístroj vlastní a je to tragédie. Dříve potřebovaly podobné výrobky driver, ale to je několik dlouhých let minulostí. Každá firma musí vydělávat, ale tohle SONY už vážně přehání. Více by ji měl zajímat zákazník a jeho spokojenost. Mimochodem její aplikace jsou mimořádně nestabilní. Za cenu tohoto MP3, jsem schopen postavit celé PC. Toto si koupí jen opravdový......­(nadšenec)
Odpovědět0  0
Golden Daemon | 28.3.200815:07
Mini USB by bylo praktictejsi, ale i tak v SONY kabelu nevidim problem. MP3 si stahuju stejne doma, kde mam i kabel. Je skoda, ze nejde v MENU nastavit, aby se pro pripojeni kabelu nedobijela baterka, protoze se timto zpusobem bude snizovat jeji zivotnost.
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.