Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně
30.6.2011, Jan Vítek, aktualita
Společnost Sony si připravila nové malé Hi-Fi systémy, které se zařazují do rodiny G Series. Nabídnout mají novou technologii pro zesilovač, která má zajistit nižší zkreslení signálu a slibují pochopitelně kvalitní a vyváženou reprodukci.
Smutny | 14.4.201321:33
Zakoupil jsem SONY CMT­-G2NiP. Nejsem audiofil, ale zvuk se mi zda velmi dobry. Taktez jsem spokojen s velikosti, provedenim, funkcemi,... Krome pripojeni applovskych zarizeni jsem zkousel vsechy funkce a nemel jsem problemy.

Trapi mne tri veci:
1­- Ovladani. Vzhledem k rozmanitosti funkci a zdroju signalu mi prijde ovladani malo integrovane. Osobni dojem je, jako by se v kazdem modu ovladal system nejak jinak. Jednou se prepina mezi stanicemi kurzorovym krizem nahoru a dolu a Enter­/Back, jindy se prepina sipkami doleva doprava a podobne. Myslim, ze by vse slo vyresit elegantneji.

2­- Rychlost odezvy nekterych funkci. Napriklad spusteni ze standby do rezimu FM trva cca 7 sekund. Ze standby do hlavniho menu Musical services ­(prijem internetoveho radia­) to trva 45 sekund ­(nespusti se naposle vybrana stanice­), po vybrani stanice trva jeji spusteni cca 8 sekund. Pokud po zapnuti mate naladeno FM, trva prvni prepnuti do Music services hlavniho menu 27 sekund....

3­- Je vec organizacni. Z nejakeho zahadneho duvodu se do Ceske republiky nedovazi provedeni s DAB prijimacem, prestoze rada stanic uz v DAB vysila.

Jinak jsem velmi spokojen.
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.